Primul premiu international pentru Daruieste Viata

Asociatia Daruieste Viata si ENGIE Romania primesc Trofeul CCI France International 2019 la categoria Responsabilitate Sociala, pentru performanta si pentru curajul de a se implica in proiecte de impact. Trofeul a fost acordat in cadrul celei de-a doua Gale CCI France International, la Paris, luni, 24.06.2019.

Acesta este primul premiu international pentru Daruieste Viata, asociatia care construieste Primul Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica, exclusiv din donatii, si desfasoara numeroase alte proiecte in sfera oncologica. Camera de Comert si Industrie din Franta (CCIF) premiaza anual, sub inaltul Patronaj al Presedintelui Emmanuel MACRON, companii si initiative din intreaga lume pentru performanta.

”Suntem onorate de acest premiu, dar, mai ales, ne bucuram enorm ca fenomenul #NoiFacemUnSpital este recunoscut international. Pentru ca acest premiu este un semn de apreciere pentru cea mai mare miscare de implicare sociala din Romania. Momentan, peste 260.000 de oameni s-au mobilizat pentru a asigura constructia si intretinerea pe termen lung a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica. Iar numarul celor implicati creste. Suntem o voce si o forta care arata ca se poate.” – Carmen USCATU, fondatoare Daruieste Viata

Categoria Responsabilitate Sociala este una dintre cele opt categorii identificate de CCIF prin care promoveaza si premiaza reusitele frantuzesti la nivel global. Daruieste Viata si ENGIE au fost nominalizate alaturi de alte 25 de finaliste din intreaga lume si se afla pe lista celor 8 laureati.

”ENGIE Romania a fost printre primele companii care a sustinut initiativa #NoiFacemUnSpital cand era doar un plan pus pe hartie si un vis indraznet pentru noi. Acum, cand planurile au prins contur si suntem gata cu structura pentru cele noua niveluri, ne bucuram ca increderea pe care ENGIE ne-a aratat-o, inca din 2013, a fost recompensata. Suntem mandre de aceasta colaborare si de faptul ca munca noastra a fost recunoscuta de CCIF. Suntem mandre sa putem spune ca munca noastra da o sansa in plus la viata.” – Oana GHEORGHIU, fondatoare Daruieste Viata

“Suntem mandri ca ne-am putut dedica constructiei Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica, care integreaza solutii moderne de eficienta si autonomie energetica. stim ca un consum redus de energie inseamna mai multa energie pentru pacientii care vor fi tratati aici si o investitie durabila, de care vor beneficia generatii actuale si viitoare. Aceste momente de sarbatoare sunt o oportunitate de a ii multumi partenerului nostru traditional pentru ca aduce speranta in viata semenilor nostri.”, a declarat Eric STAB, Presedinte Director General ENGIE Romania.

Peste 500 de participanti, din 70 de tari, au fost prezenti la Gala CCIFI, inclusiv reprezentanti ai autoritatilor publice (secretari de stat, parlamentari, autoritati locale etc.) si parteneri Team France Export (CCI de France, Business France, Consiliul de Comert Extern, MEDEF, federatii profesionale etc.).

Foto (stanga-dreapta): Eric STAB – Presedinte Director General ENGIE Romania, Oana GHEORGHIU – Fondatoare Daruieste Viata, Jean-Mathieu SAHY – CEO Capital Export, Carmen USCATU – Fondatoare Daruieste Viata
Foto (stanga-dreapta): Eric STAB – Presedinte Director General ENGIE Romania, Oana GHEORGHIU – Fondatoare Daruieste Viata, Jean-Mathieu SAHY – CEO Capital Export, Carmen USCATU – Fondatoare Daruieste Viata

Colaborarea dintre ENGIE Romania si Daruieste Viata a inceput in anul 2013, cand ENGIE Romania a decis sa sustina proiectul de constructie a Laboratorului de Citogenetica si Imunofenotipare din cadrul Institutului Clinic Fundeni. De atunci, ENGIE Romania a sustinut constant proiectele Daruieste Viata, inclusiv constructia Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

Despre Asociatia Daruieste Viata

Asociatia Daruieste Viata a fost fondata in 2012 de Carmen USCATU si Oana GHEORGHIU. De atunci a schimbat un Ordin de Ministru, a oferit sprijin bolnavilor de cancer in relatia cu Autoritatile, a modernizat mai multe sectii de oncologie din tara (Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti) si a demarat cel mai mai proiect de implicare sociala din ultimii ani: constructia si intretinerea Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. In prezent, peste 260.000 de persoane fizice si peste 1.700 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital.

Donatii prin platforma de fundraising: www.bursadefericire.ro .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s