,,Cainele, adevaratul meu prieten 2” asteapta iubitorii de animale in cinematografe din 21 iunie

Unele prietenii dureaza mai mult de o viata. Acesta este si cazul filmului „Cainele, adevaratul meu prieten 2”, care din 21 iunie va avea premiera pe marile ecrane din Romania. Continuarea succesului international care si-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o noua ecranizare in care indragitul patruped Bailey vrea sa isi implineasca un nou destin si alaturi de cei dragi ajunge in locuri surprizatoare.

Continuarea romanului „Cainele, adevaratul meu prieten” publicat in 2012, care impreuna cu prima carte s-a vandut in peste 5 milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii, duce mesajul prieteniei dintre oameni si animale la un cu totul alt nivel.

Povestea scriitorului W. Bruce Cameron porneste de la o nuvela dedicata femeii care ulterior i-a devenit sotie: Cathryn Michon. Inainte ca acest cuplu sa se casatoreasca si nu la mult timp dupa ce Michon si-a pierdut indragitul sau caine, cei doi conduceau linistiti pe coasta Californiei. Michon era efectiv devastata, incercand sa gaseasca un inteles al aceastei pierderi, acela fiind momentul in care Cameron a inceput sa-i spuna o poveste.

„Sufeream pentru ea”, a declarat el. „Din senin, mi-a venit in minte o nuvela despre un caine care de fapt nu moare, insa experimenteaza multiple reincarnari si incepe sa vada ca de fapt exista un sens in spatele acestor treceri in nefiinta”, a concluzionat scriitorul W.Bruce Cameron despre cum a inceput pentru el fenomenul ,,Cainele, adevaratul meu prieten”.

Bailey (dublat de Josh Gad) se bucura de un trai linistit la ferma ,,baiatului sau” Ethan (Dennis Quaid) si a sotiei sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar si o noua partenera de joaca: CJ, nepoata lui Ethan si Hannah. Singura problema e ca mama micutei CJ decide ca ea trebuie sa plece de la ferma. Cum sufletul lui Bailey este gata sa paraseasca aceasta viata pentru una noua, cainele ii promite stapanului sau Ethan ca o va gasi si proteja pe CJ cu orice pret.

Cu toate ca aventurile lui Bailey prin multiple vieti au stat sub semnul iubirii, prieteniei si devotamentului, de aceasta data il vedem cum experimenteaza alaturi de cei dragi lui bucuria si deceptia, muzica si bucuria, precum si cateva smotoceli pe cinste, numai in noul film ,,Cainele, adevaratul meu prieten 2”, care va fi distribuit de Vertical Entertainment din 21 iunie, pe marile ecrane.

Aventura lui Bailey continua cu o noua poveste emotionanta si plina de speranta. Cainele, Adevaratul meu Prieten 2 ajunge in cinematografe din 21 iunie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s