La mare ne distram, dar nu uitam sa ne si hidratam, cu AQUA Carpatica Kids!

Pana pe 31 august te asteptam in Mamaia, la RadioPlaja Itsy Bitsy, o oaza de relaxare si racorire pentru parinti si un loc de joaca ideal pentru micutii dornici de zbenguiala, balaceala si distractie la malul marii.

Si pentru ca la mare, pe langa distractie, foarte importanta este hidratarea, AQUA Carpatica Kids se asigura si de aceasta data ca celor mici nu le lipsesc sticlutele cu apa special create pentru ei, cu cel mai mic continut de sodiu si nitrati. De asemenea, concursurile pe plaja cu premii surpriza sunt la ordinea zilei, la RadioPlaja Itsy Bitsy!

Cata apa ar trebui sa bea copilul tau, in functie de varsta, greutate si activitate

Mai mult decat atat, pentru o hidratare corecta, AQUA Carpatica Kids iti spune si cata apa ar trebui sa bea copilul tau in functie de varsta, greutate si activitate! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.hidratarecorecta.ro si sa calculezi cata apa trebuie sa bea micutul tau.

Formula de calcul a cantitatii optime de hidratare este bazata pe studiul EFSA Journal si metoda Holliday-Segar impreuna cu recomandarile elaborate de colectivul de pediatrii de la Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF).

La RadioPlaja Itsy Bitsy din Mamaia, AQUA Carpatica Kids hidrateaza cheful de joaca al celor mici! Ne vedem la mare, da?

Da join evenimentului nostru de pe Facebook RadioPlaja Itsy Bitsy | In direct de la Mamaia, si fii la curent cu toate noutatile!

Un comentariu la „La mare ne distram, dar nu uitam sa ne si hidratam, cu AQUA Carpatica Kids!”

  1. Vrem sa auzim mai des melodia APA de la trupa Hi Ha Hu! Are un mesaj foarte bun și e potrivită pentru acest sezon secetos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s