Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Sport pentru copii

Itsy Bitsy premiaza institutiile care au promovat sportul in randul copiilor. Iar clubul castigator este…

Academia de fotbal Gheorghe Hagi, pentru proiectele sociale, educative si umanitare. Institutia indruma peste 300 de copii spre performanta. La finalul primei parti a sezonului 2015-2016, toate grupele de juniori ale clubului ocupa primul loc in clasamentul juniorilor.

Academia este mai mult decat un proiect sportiv, de pregatire a viitorilor fotbalisti profesionisti, este si un proiect social si de educatie. La Academie, copii si tineri au parte de educatie scolara, pe langa cea sportiva, si multi dintre ei sunt beneficiari de burse pentru a se putea sustine.

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

De asemenea, pe langa cursurile de inot, BSC promoveaza si tabere de vara si de iarna pentru cei mici si cursuri de dans, incurajand miscarea si lucrul in echipa.

  • Bucharest Running Club – pentru cele mai mari evenimente sportive de alergare urbana. Clubul este responsabil pentru unele dintre cele mai cunoscute curse din tara, precum Bucharest Marathon, in care incurajeaza si participarea copiilor.

Asociatia a luat fiinta in 2007, odata cu organizarea Maratonului Bucuresti, atunci cand Valeria Van Groningen – campioana olimpica la canotaj, si antreprenoarea Oana Nastase au dorit sa contribuie la formarea unui oras dinamic, promovand sanatatea prin miscare si incurajand oamenii sa isi depaseasca limitele. Pe an ce trece, Bucharest Running Club se tot dezvolta si aduce din ce in ce mai multe beneficii.

In acest an, va avea loc a noua editie Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, unde familiile sunt incurajate sa participe la curse precum: Cursa Populara (alergare necompetitiva, ce sustine miscarea si pretuirea vietii), Jogging in Scutece (alergare necompetitiva, prin impingerea carucioarelor, destinata proaspetelor mamici), Cursa Copiilor si Cursa Adolescentilor.

De asemenea, Petrom Bucharest International Half Marathon ajunge la a cincea editie. Aici, copiii si parintii pot participa la alergari precum Cursa Copiilor si Cursa Populara.

Bucharest Running Club are si o dimensiune caritabila, actiunile fiind mentionate in cadrul fiecarei curse si promovate de ambasadorii Asociatiei, printre care se numara Dan Helciug, Andreea Raducan, Calin Goia, Constantina Dita si Gianina Corondan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s