Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Parenting pentru toti

Itsy Bitsy premiaza oamenii care au facut mai accesibile informatiile de parenting in Romania, intr-un mod facil, pentru cat mai multi parinti. Iar castigator este…

Urania Cremene, mama, public speaker si trainer, pentru suita de activitati de parenting, construite si prezentate pe limba tuturor parintilor. Prin conferintele sale si materialele in folosul parintilor, Urania Cremene a incercat mereu sa arate ca lucrurile pot fi facute si mai simplu; cresterea copiilor, rolul de parinte, activitatile in familie si dezvoltarea personala devin mult mai accesibile, cu sfaturile sale.

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Otilia Mantelers, trainer de Playful Parenting – pentru ca invata parintii sa comunice prin joaca si joc cu copiii lor. Ea ne-a aratat cat de multe probleme pot fi rezolvate cu ajutorul activitatilor ludice.
  • Gaspar Gyorgy – pentru activitatile care ajuta dezvoltarea parintilor, dezvoltarea personala si relatia de cuplu
  • Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer prin Claudia Jimeno Beltran – pentru pionieratul in activitatile de parenting in Romania si formarea trainerilor in comunicare relationala, prin Metoda ESPERE, precum Cati Calin. Centrul AmaneSer a organizat multiple conferinte, workshopuri si emisiuni de Video-Meditatii cu Jacques Salomé, initiatorul Metodei ESPERE, si organizeaza constant workshopuri pentru parinti.

Un comentariu la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Parenting pentru toti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s