Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Parinte Implicat

Itsy Bitsy premiaza parintii care depasesc barierele familiei si se implica in intreaga comunitate. Iar castigatorul acestei categorii este…

Oana Moraru, consultant educational si fondator al scolii private Helikon, din Calarasi. Eforturile sale au fost mereu centrate intr-o directie clara: imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc. Iar prin scoala sa si prezenta activa in diverse publicatii pentru parinti (printre care Totul Despre Mame, Contributors.ro si Itsy Bitsy), Oana Moraru face progrese importante pentru educatia copiilor in Romania, schimband atitudinea parintilor si a dascalilor.

Prin scoala Helikon, Oana Moraru demonstreaza ca se poate face educatie moderna in Romania, prin respectul fata de nevoile actuale ale copilului si adaptarea la scoala viitorului.

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Ioana Chicet-Macovenciuc – pentru succesul blogului Printesa Urbana, in care ne arata cu amuzament ca parintii (si in special mamele) sunt departe de a fi perfecti. De asemenea, o aplaudam si pentru prima sa carte, “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, aflata in topul celor mai vandute carti de pe elefant.ro, un cadou pentru cei zeci de mii de fani ai blogului si o poveste amuzanta si formativa pentru cei care nu o cunosc pe Printesa Urbana.
  • Ana Nicolescu – pentru succesul blogului Mamica Urbana, a carui naturalete ne-a cucerit de la primul articol, pentru ca inspira zilnic mii de cititoare fidele sa gaseasca moduri de a-si face viata mai usoara, bucurandu-se de momentele care conteaza cu adevarat, cele petrecute in familie.

3 comentarii la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Parinte Implicat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s