Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Oameni care inspira

Itsy Bitsy premiaza oamenii care ne inspira sa fim mai buni si sa perseveram in practicarea pasiunilor noastre. Iar castigatorul acestei categorii este…

Simona Halep, pentru performanta, putere de revenire, curaj si, in general, tenacitatea depusa in munca sa, lucruri care au inspirat o tara intreaga si care au fost vazute si peste hotare.

Halep joaca tenis de la varsta de 4 ani. La varsta de 20 de ani, a intrat in topul celor mai bune 50 de jucatoare din lume (2012). Un an mai tarziu, s-a clasat in top 20, iar peste inca un an – in top 10. Acum, sportiva se afla pe locul II pe plan mondial, in Women’s Tennis Association (WTA). Pe parcursul carierei sale, a castigat 11 titluri WTA.

Pentru toate aceste reusite, pentru staruinta in pasiunea sa, indiferent de obstacole, si pentru ca a inspirat sa faca sport si tenis mai ales generatii de copii si tineri, Simona Halep a castigat premiul Oameni care inspira, la prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy.

Nominalizati la aceasta categorie din Premiile de Excelenta Itsy Bitsy mai sunt:

  • Florian Colceag – pentru implicarea in schimbarea mentalitatii din sistemul educational romanesc si pentru sustinerea copiilor supradotati.

Matematician de profesie si perceput ca “Antrenorul de genii”, Florian Colceag a infiintat asociatia nonprofit IRSCA Gifted Education, pentru sustinerea si dezvoltarea copiilor talentati in diverse domenii. Florian Colceag a produs DVD-uri de parenting, tine si in prezent conferinte de parenting in toata tara, organizeaza cursuri extrascolare si tabere pentru copii supradotati si indruma din punct de vedere vocational copiii.

  • Alex Gavan – pentru escaladarea muntilor interiori si exteriori.

Alpinist si fotograf, Alex Gavan este primul roman care a cucerit varfurile Gasherbrum I (8.080 m) si Makalu (8.485 m). Impreuna cu Horia Colibasanu, a castigat premiul Sportivul Anului 2007 la Alpinism de Altitudine, acordat de Federatia Romana de Alpinism si Escalada. Pe langa activitatea sa sportiva, Gavan este si speaker motivational si a initiat campania “Bucurie pentru Nepal”, in scopul strangerii de fonduri pentru cei afectati de cutremurul din Nepal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s