Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Impreuna pentru copii

Itsy Bitsy celebreaza organizatiile care si-au unit fortele pentru binele copiilor. La categoria Impreuna pentru copii, campania castigatoare este…

De la capat, proiect initiat de Voltaj, pentru sprijinirea micutilor, in general, si a copiilor cu parintii plecati la munca in strainatate, in special. Proiectul a fost realizat in colaborare cu organizatiile World Vision Romania, Habitat for Humanity si Western Transylvania Studios. Pentru acest proiect, Voltaj a compus si o piesa, al carei mesaj a ajuns si peste hotare, prin participarea la Eurovision 2015.

Vezi aici videoclipul piesei De la capat.

premiu“Avem credinta ca nu exista subiect mai important decat dezvoltarea copiilor si tinerilor, pentru ca ei sunt cei pe mainile carora sta viitorul nostru comun. Ne-am gandit sa punem ce stim sa facem mai bine, in beneficiul acestei idei. Asa s-au nascut piesa, videoclipul, intregul proiect” – scrie Calin Goia, solistul trupei Voltaj, pe site-ul campaniei.

Nominalizati la aceasta categorie sunt:

  • Programul Cartile Copilariei, cu implicarea Asociatia Curtea Veche, membrii Familiei Regale si Evenimentul Zilei – program national de sustinere a lecturii in randul copiilor. Printre proiectele din acest program se numara: ateliere de lectura, intalniri cu parinti, profesori si elevi pe importanta lecturii si donatii de carte in sate si centre de plasament. In 2015, ASR Principele Nicolae al Romaniei a sustinut un tur ciclist caritabil, pentru a strange fonduri in vedere incurajarii lecturii in randul copiilor defavorizati.

2 comentarii la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Impreuna pentru copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s