Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Imi pasa

Itsy Bitsy premiaza personalitatea cea mai implicata in proiecte in beneficiul femeilor si copiilor. Iar castigatorul este…

Andreea Marin, pentru implicarea si coordonarea a numeroase proiecte pentru drepturile copiilor si femeilor si bunastarea familiilor. Printre realizarile sale, amintim ca Andreea Marin a strans fonduri pentru copiii nevoiasi si cu dizabilitati, a luptat impotriva cancerului la san, impotriva violentei domestice si a sustinut informarea tinerelor mame, prin proiectele Scoala Mamelor, Alege demnitatea, Pretuieste viata.

Campaniile umanitare in care s-a implicat si proiectele sale au urmarit mereu un scop clar: ajutor pentru o viata mai buna, mai sanatoasa, mai fericita. Prin exemplul personal, inspira femeile sa se bucure de viata.

De-a lungul amplei sale cariere, Andreea Marin a devenit primul Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania si primul Ambasador AVON pentru Campania impotriva Cancerului la San in Romania.

Pentru consecventa, valori si impact asupra publicului, Andreea Marin a castigat premiul Imi Pasa, la prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy.

Nominalizati la aceasta categorie sunt:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s