Pozitii intrauterine vicioase

Pozitia fatului in burtica mamei este foarte importanta. Sunt cazuri in care copiii se pot naste cu torticolis – gat stramb, sau cu picioarele cu varfurile degetelor inspre interior sau exterior.

Intr-o astfel de situatie parintii e bine sa apeleze la un kinetoterapeut care sa lucreze cu copilul pentru a remedia problemele. In functie de gravitate, tratamentul poate incepe la cateva zile de la nastere.

Elena Caciulan, kinetoterapeut, ne spune la Traieste Sanatos cu Simona, ce putem face pentru a preintampina problemele cu care se poate naste fatul.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s