Nasterea naturala vs. cezariana

Aducerea pe lume a unui copil este poate cel mai frumos moment din viata unei femei. Cand aud insa tot felul de povesti legate de calvarul nasterii pe cale naturala, multe femei ajung sa ia in calcul si operatia cezariana. Este totusi cezariana solutia cea mai buna? Sunt situatii cand mama e nevoita sa faca cezariana: semnele indirecte de suferinta fetala, placenta nu sta pe fundul uterului, ci la nivelul colului si cordonul ombilical infasurat in jurul gatului.

Toate ne confruntam la un moment dat in viata cu aceasta dilema: nastere pe cale naturala sau prin cezariana ?

Dr. Ciprian Pop, medic primar obstetrica-ginecologie, ne spune la Traieste Sanatos care sunt avantajele si dezavantajele nasterii naturale si ale cezarianei.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s