„Copiii spun” cu Virgil Iantu

Virgil Iantu continua joaca alaturi de copii, revenind in atentia parintilor si copiilor cu un proiect extrem de dinamic. Prezentatorul TV a ales de data aceasta nu emisiunea care ne-a incantat de-a lungul timpului prin discutiile senzationale avute cu cei mici, ci interactiunea intr-un cadru confortabil pentru cei mici, care ii ajuta sa-si dezvolte increderea in sine.

Tata responsabil si extrem de atent la nevoile copiilor, Virgil este profesorul acestora la un curs in care invata, prin diverse exercitii transformate in joc, cum sa-si gestioneze emotiile si sa fie liberi, increzatori, spontani, siguri pe ei si, mai ales, fericiti.

“Am avut mari surprize sa constat cat de spontani si comunicativi pot deveni copiii atunci cand le dai ocazia. In timpul cursurilor, facem exercitii fara sa consideram asta o munca, prin diferite jocuri, iar ei se simt in elementul lor, in acea “lume minunata” in care ar trebui si noi sa mai intrăm din cand in cand.”

Cursul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani, are loc in data de 26 noiembrie, in intervalul 10.30-12.30 la The Gallery (str. Glodeni nr. 3, Bucuresti) si costa 210 lei. Inscrierile se pot face pe www.virgiliantu.ro/copiiispun.

Agenda cursului Copiii spun cu Virgil Iantu:
• Sunt fericit ca pot vorbi in public! Aflu ce presupune o aparitie in public si care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tin cont pentru a avea succes.
• Am incredere in mine si sunt pregatit! Increderea in sine vine de la modul in care imi pregatesc aparitia. Fie ca am parte de provocari sau de o oarecare nesiguranta, acestea pot fi depasite cu usurinta atunci cand m-am pregatit temeinic.
• Imi accept emotiile si invat sa le gestionez! E normal sa am emotii, nu trebuie sa le ignor sau sa incerc sa le elimin. Important este sa le accept si sa le gestionez corespunzator.
• Sunt spontan! Jucandu-ma, invat sa fiu spontan si reusesc sa vorbesc liber pe diferite teme.
• Vorbesc corect si sunt inteles! Frazarea, dictia si intonatia ma ajuta sa comunic usor ceea imi doresc prin diverse jocuri.
• Am succes! Pentru ca sunt pregatit, increzator, capabil si liber! Si pentru ca… „Nimeni pe aceasta lume nu imi poate pune frane!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s