Pleci in concediu? Nu uita sa iei cu tine masuta de plaja | Rubrica de tehnologie cu Cristian Lacraru

In fiecare luni si vineri, de la ora 8:30, in emisiunea “Happy Music cu Marius”, iti aducem “Rubrica de Tehnologie”, in care Cristian Lacraru de la Scoala IT, tatic pasionat de tehnologie, prezinta cate un gadget nou.

Ca si cum nu ai deja senzatia ca pleci in concediu cu toata casa dupa tine, Cristian Lacraru iti mai sugereaza un obiect pe care sa il incluzi in bagaj. Este vorba despre Sand Stand, o masuta portabila, foarte practica, de mici dimensiuni, care s-ar putea dovedi a fi destul de utila la mare sau chiar si la munte.

Cu ce este diferita aceasta masuta de plaja fata de restul produselor de acest tip? Ei bine, am putea incepe cu faptul ca nu este din plastic, ci din lemn, ceea ce inseamna ca este durabila, rezistenta si nu se deterioreaza atat de usor. Ca sa nu mai adaugam ca este prietenoasa cu mediul 🙂

Mai mult decat atat, masuta de plaja Sand Stand are si cateva facilitati interesante. Pe langa piciorul central care se infige usor in nisip (sau in pamant, daca mergeti la munte), are doua suporturi pentru pahare, doua desfacatoare de sticle si doua agatatori pentru ochearii de soare.

Dar mai multe despre aceasta masuta ingenioasa ne vorbeste Cristian Lacraru, in podcastul de mai jos:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s