Aplicatii care limiteaza timpul petrecut de copii pe telefon | Rubrica de tehnologie cu Cristian Lacraru

In fiecare luni si vineri, de la ora 8:30, in emisiunea “Happy Music cu Marius”, iti aducem “Rubrica de Tehnologie”, in care Cristian Lacraru de la Scoala IT, tatic pasionat de tehnologie, prezinta cate un gadget nou.

Vacanta de vara e-n toi, un prilej de bucurie imensa pentru copiii care pot sa se joace in voie, dar o adevarata provocare pentru noi, parintii, care trebuie sa umplem timpul lor liber cu activitati care mai de care mai distractive si, de ce nu, educative.

Nu de multe ori se intampla, insa, sa ramanem in pana de idei cand vine vorba de nascocit jocuri si alte metode de a petrece timpul, incat ajungem sa ii lasam pe micutii nostri mai mult decat ar trebui pe tableta sau smartphone.

Cat timp ar trebui sa petreaca un copil in fata ecranelor?

Academia Americana de Pediatrie sustine ca pentru un copil intre 3 si 6 ani timpul maxim alocat tehnologiei nu ar trebui sa depaseasca 30 de minute pe zi. Intre 6 si 9 ani, timpul maxim petrecut pe tablete sau smartphone este de 60 de minute.

Si pentru ca stim cat de greu poate fi sa limitezi timpul petrecut de copii in fata ecranelor, l-am rugat pe Cristian Lacraru sa ne vorbeasca despre aplicatiile care iti spun exact cat timp stai pe telefon! Iata ce am aflat:


Ultimele articole

Un comentariu la „Aplicatii care limiteaza timpul petrecut de copii pe telefon | Rubrica de tehnologie cu Cristian Lacraru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s