pachetel-sanatos-scoala

Pachetelul pentru scoala: idei si sfaturi de la nutritionist

Pachetelul pentru scoala al copilului poate da mai batai de cap parintilor, care uneori sunt in pana de idei la acest capitol.

Copiii au ajuns sa fie la fel de ocupati ca si noi: pleaca dimineata si se intorc abia seara, daca mai au si cursuri sau alte activitati extrascolare. Pachetelul ar trebui sa fie unul de calitate, sanatos, consistent si sa ii ofere copilului toti nutrientii de care are nevoie intreaga zi.

Pentru pregatirea pachetelul de scoala al copilului devine, de cele mai multe ori, o provocare pentru noi, am cerut sfatul dr. Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, care ne-a oferit cateva sfaturi legate de ce ar trebui sa contina pranzul celui mic, la scoala.

Dr. Cristian Margarit ne sfatuieste ca pe langa felul principal, care ar putea fi un sandwich sau carne cu o garnitura, cel mic ar trebui sa aiba la el si o gustare, ce poate consta intr-un fruct sau nuci, seminte sau biscuiti de casa.

Afla in emisiunea de mai jos ce ar trebui sa contina, mai exact, pachetelul pentru scoala astfel incat cel mic sa fie plin de energie intreaga zi, de ce nu este bine sa ii punem copilului branza sau cascaval la pranz si ce fel de paine este cea mai potrivita alegere pentru pachetelul copilului: 

 

Foto: Background image created by Freepik


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s