La cinema in familie: Incredibila Poveste a Perei Uriase

La cinema in familie: Incredibila Poveste a Perei Uriase

Cine Europa va invita la o aventura gigantica, amuzanta si unica impreuna cu familia ta!

Incredibila poveste a perei uriase” / „The incredible journey of the Giant Pear”, in competitie la Festivalului International de Film de la Berlin din acest an, intra in cinematografele din Romania incepand cu data de 12 ianuarie 2018!

Animatia inspirata de cartea lui Jakob Martin Strid – marele desenator de benzi desenate – navigheaza spectatorul intr-o calatorie captivanta, atractiva in special pentru spectatorii de varstele mai mici.

Despre film

Elefantul Sebastian si prietenul sau cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, traiesc in Orasul Insorit, un loc linistit de pe coasta. Totul e minunat aici, pana cand, intr-o zi, primarul JB dispare! Iesit la pescuit, Mitcho prinde in undita o sticla cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasa, de unde cei doi ar trebui sa-l aduca imediat acasa. In sticla se afla si o samanta micuta, pe care ei o planteaza. Peste noapte, din ea creste o pară gigantica!

Fructul urias este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho si un amic de-al amuzantului profesor Glucoza vor porni intr-o aventura periculoasa cu pirati, un dragon de mare şi niste fantome curioase. E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotaraţi sa gaseasca Insula Miserioasa si sa-l aduca acasa pe JB.

Cele mai incredibile aventuri sunt cele neasteptate! Afla cum vor reusi simpaticii nostri eroi sa treaca de toate obstacolele sa salveze orasul! Animatia daneza poate fi vizionata in versiunea dublata sau subtitrata in limba romana, in 40 de cinematografe din tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s