Jocul de Luni: 3 Jocuri de grup

Jocul de Luni: 3 jocuri distractive de grup

Jocurile sunt o ocazie excelenta de a invata o multime de lucruri si, daca nu vorbim de Solitaire, atunci sunt si un mod bun de a lega prietenii sau de a intari relatiile deja existente.

Am aflat 3 jocuri de grup tare simpatice, ideale pentru cei mici si mari deopotriva!

Jocurile urmatoare implica miscarea si pot fi folosite acasa, cu toti membrii familiei, la gradinita, la scoala, sau la o petrecere.

Aceste jocuri de grup ajuta la:

Afla regulile jocurilor de la Adriana Mitu, parenting trainer, din podcast, sau citeste-le pe indelete mai jos.

Jocuri de grup – Reguli
Gradinarul si pomii

Copiii se vor aseza de o parte si de alta, formand o carare la mijloc. Fiecare dintre ei va fi, pe rand, gradinar. Gradinarul trebuie sa traverseze gradina fara a fi atins de pomi. Copiii car sunt pomi isi vor misca usor mainile, simuland cum bate vantul in crengi. Mai apoi va veni furtuna, iar pomii isi vor misca crengile cu mai multa putere, insa gradinarul trebuie sa aiba mare grija sa nu fie atins.

Fabrica de guma de mestecat

La o fabrica de guma de mestecat a avut loc o explozie. Copiii sunt grupati cate doi, sau cate trei. Pe rand, unul dintre copii va fi lipit de podea cu guma de mestecat, iar ceilalti vor incerca sa-l desprinda. Desigur, nu va fi usor, guma este foarte lipicioasa.

Turnul

In orice camera ne aflam, vom invita copiii sa construiasca impreuna un turn din obiectele gasite prin camera. Fiecare va aduce obiecte pentru a construi turnul, iar acesta trebuie sa fie cat mai rezistent, pentru ca la final va fi supus testului furtunii. Vor sufla cu totii spre turn, iar daca nu se prabuseste, au reusit sa construiasca un turn puternic si pot face dansul victoriei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s