Intoleranta la gluten

Cum stii daca tu sau copilul tau aveti intoleranta la gluten? Afla ce inseamna aceasta afectiune acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Daca te-ai tot intrebat ce este cu alimentele „fara gluten” din magazine, afla ca nu sunt acolo doar pentru ca ar fi o moda, ci pentru cei care sufera de intoleranta la gluten.

Glutenul este o proteina vegetala regasita in anumite cereale, cum ar fi: graul, orzul, ovazul si secara. Ca urmare, foarte multe alimente contin aceasta substanta.

Intoleranta la gluten se manifesta sub diverse forme, cea mai usoara afectiune fiind alergia. Insa exista si pericolul de a se ajunge la Boala Celiaca.

Ce manifestari apar in urma intolerantei la gluten? Ce putem face? Afla aici.

Vezi si: Cu sau fara gluten?

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s