Intampina Pastele cu decoratiuni originale!

Iti propunem sa intampini Pastele antrenandu-ti creativitatea si realizand decoratiuni simpatice si originale impreuna cu copilul tau.

Supereroii Itsy Bitsy sunt fani ai reciclarii creative si au pentru tine cateva idei de decoratiuni de Paste usor de realizat de catre cei mici:

Spark, supereroul ecologist si indragostit de natura, a incercat deja cateva idei de decoratiuni de Paste. Urmareste-o in filmuletele de mai jos si descopera cat de usor poti sa faci un iepuras dintr-o rola de carton, o felicitare folosind stampile din cartofi sau un colaj original, folosind elemente din natura:

De pe masa de Paste nu pot lipsi ouale colorate, pe care le poti vopsi si decora folosind o multime de tehnici creative:

Iar daca ai nevoie de un cosulet in care sa pui ouale de Paste, poti face foarte usor un cosulet din hartie. Iti arata Catalina, prietena copiilor de la Itsy Bitsy:

Iata, mai jos, si cateva idei de decoratiuni de Paste impartasite de ascultatorii Itsy Bitsy pe WhatsApp (0725300700), in emisiunea Scoala de SuperEroi cu Spark:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s