Gaseste puterea prieteniei cu SuperZAPA la Therme!

Copiii au nevoie de prieteni buni, prieteni care sa ii ajute sa devina mai increzatori, mai fericiti, empatici si atenti la dorintele sau necesitatile celor din jur. Cu ajutorul prietenilor, cei mici invata despre increderea reciproca, invata sa colaboreze si sa asculte!

Ce alt supererou ar fi mai potrivit pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere puterea prieteniei, daca nu SuperZAPA?

Sambata, pe 19 octombrie, intre 14:00 si 16:00, SuperZAPA ii asteapta pe toti copiii in zona Galaxy sa isi antreneze superputerea prieteniei si sa lege cele mai sincere si frumoase prietenii!

Atunci cand distractia e in toi, e usor sa-ti faci prieteni noi, iar alaturi de SuperZAPA cei mici descopera jocuri si activitati care aduc supereroii impreuna! Duminica petrecerea continua cu cele mai tari ateliere unde iti poti exersa puterile.

Distractia este in toi si in timpul saptamanii! Intre 14 si 20 octombrie te asteptam cu cei mici in zona Galaxy sa adunati bratarile prieteniei si sa va pregatiti pentru intalnirea cu supereroul Itsy Bitsy preferat.

Therme devine taramul supereroilor!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s