„Yeti – Omul Zapezilor”, un film pentru prichindei si parinti, acum, la cinema!

Suntem in plin sezon de toamna, dar va marturisim un secret: abia asteptam sa vina iarna si sa ninga asa de tare incat zapada imaculata sa acopere strazile si sa faca aleile parcurilor numai bune de dat cu saniuta! Probabil ca tocmai din acest motiv ne-am gandit ca pe lista recomandarilor saptamanale de filme pentru intreaga familie, sa includem animatia „Yeti – Omul Zapezilor”.

Co-productia DreamWorks Animation si Pearl Studio, „Yeti – Omul Zapezilor” invita publicul intr-o calatorie de 2000 de mile, ce prezinta peisaje diverse, de la strazile din China si pana la peisajele inzapezite himalayene.

Filmul spune povestea lui Yeti, care s-a ratacit prin lumea noastra si are nevoie de ajutor ca sa se poata intoarce in lumea lui magica.

Cand adolescenta Yi (Chloe Bennet) gaseste un tanar Yeti pe acoperisul casei, ea si prietenii ei, Jin (Tenzing Norgay Trainor) si varul lui, Peng (Albert Tsai) il poreclesc „Everest” si pornesc toti intr-o aventura cu scopul de a reuni aceasta magica fiinta cu familia ei, aflata in cel mai inalt punct de pe Pamant.

Dupa ce-si iau la revedere de la mama si bunica lui Yi, cei trei prieteni se vor stradui sa fie intotdeauna cu un pas inaintea lui Burnish (Eddie Izzard), un bancher putred de bogat care vrea sa prinda un Yeti. Un alt personaj-cheie este Dr. Zara (Sarah Paulson), zoologista care incearca sa-l fereasca pe Everest de patronul ei si sa-l ajute sa se intoarca la familia lui.

„Yeti – Omul Zapezilor” este despre o visatoare, Yi, sustinuta in calatoria-i de un sceptic (Jin) si un copil perfect (Peng). Straduindu-se si, intr-un final, reusind sa obtina ce si-au propus, au fost ajutati de mama si bunica lui Yi, Nai Nai, si provocati de cei cu motivatii amenintatoare sau ascunse (Burnish si Dr. Zara). In cele din urma, atat povestea cat si personajele sunt legate de temele ruperii si reconectarii.

„Yeti – Omul Zapezilor” este scris si regizat de Jill Culton si produs de Suzanne Buirgy, Peilin Chuo pentru Pearl Studio. Epica aventura 3D este produsa executiv de Tim Johnson, Frank Zhu, Li Ruigang. Productia a fost co-regizata de Todd Wilderman si co-produsa de Rebecca Huntley.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s