Modern Dad’s Challenges 16: ”Cum crestem un copil independent”

Tatii si viitorii tati sunt asteptati la cea de-a 16-a editie a evenimentului Modern Dad’s Challenges, care se va desfasura pe 30 octombrie, de la ora 18:30, la Impact Hub Universitate.

In cadrul intalnirii, participantii vor avea ocazia sa afle “Cum crestem un copil independent?” de la Urania Cremene si Cristina Otel. Moderatorul discutiilor va fi Sofia Frunza (organizatorul evenimentului).

Ingredientul esential in a-i invata pe copii despre valori – cu Cristina Otel, Trainer & Coach

Valorile sunt piatra de temelie, sunt reperele in functie de care ne definim ca oameni, ne dezvoltam si ajungem sa evoluam. Daca noi ca parinti, ne-am stabilit ce valori ne definesc si ce principii de viata ni se potrivesc si actionam in concordanta, si copiii vor asimila si isi vor seta propriile valori pornind de la exemplul cel mai bun pentru ei: parintii lor.

Cat de important este sa ne cunoastem noi, parintii, valorile mai intai. Cat de aliniat traim cu ele? Se vad in actiunile noastre? Ce valori vrem sa le isuflam/crestem in copiii nostri? In ce masura actiunile noastre de zi cu zi ajuta ca pe termen lung, copii nostri sa creasca cu acele valori? Raspunsul la aceste intrebari, dar si multe informatii utile vor fi oferite de Cristian Otel.

De la cooperare la disciplina – cu Urania Cremene, Mama & Specialist in Parenting

In calitate de parinti, suntem surprinsi zi de zi pozitiv (sau uneori mai putin pozitiv) de comportamentul, gesturile, expresiile sau atitudinea copiilor nostri. Indiferent de varsta, refuzul, “Nu-urile” vehemente si momentele in care “nu ne aud” cand le spunem de exemplu sa lase gadget-urile din maini, ne apasa butoanele sensibile si ne fac sa ne gandim tot mai mult la reguli si disciplina. Despre cooperarea in relatia cu copilul, dar si despre cum setam limite sanatoase, care sa contribuie la dezvoltarea celui mic, povestim pe larg cu Urania Cremene, cel mai apreciat expert specialist in Parenting din Romania.

Workshop sustinut de Urania Cremene

Participantii vor avea ocazia sa puna in practica cele invatate, sa dezbata si sa caute solutiile potrivite pentru propriul stil de parenting, fiind ghidati de Urania Cremene in cadrul workshop-ului pe acelasi subiect.

Participarea la Modern Dad’s Challenges este gratuita (in limita locurilor disponibile), iar inscrierea se face completand formularul de inregistrare disponibil aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s