Patinoarul Tiriac-Telekom Arena isi redeschide portile publicul larg

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena si sala GymNadia se redeschid incepand din 21 octombrie, reluand cursurile de initiere in patinaj, antrenamentele de hochei, programul pentru publicul larg si cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica.

Cursurile de initiere in patinaj se vor desfasura de luni pana vineri, in intervalul orar 13:00-15:00, iar sambata si duminica, intre orele 11.00-12.40 si 18.00-19.40, patinoarul va fi deschis publicului larg, pentru activitatile de agrement.

De asemenea, sambata si duminica, intre 09:45 si 10:45, la patinoarul Tiriac-Telekom Arena vor fi programate si orele de abonamente si lectii private.

In plus, gradinitele si scolile din Bucuresti si din localitatile limitrofe au posibilitatea de a inscrie grupe de prescolari si elevi din clasele 0-4 la cursurile gratuite de initiere in patinaj. Acestea se desfasoara atat in vacante, cat si pe parcursul anului scolar. Cererile de inscriere, cat si alte detalii relevante pot fi trimise la adresa receptie@fundatiaiontiriac.ro.

Odata cu redeschiderea patinoarului a fost reluata si activitatea salii de gimnastica si educatie fizica GymNadia, proiect al Fundatiilor Tiriac si Nadia Comaneci. Astfel, in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele 10:00 si 12:00, se vor desfasura cursurile gratuite de initiere in gimnastica, iar cele contra cost vor avea loc in zilele de marti si miercuri in intervalul orar 17:00 – 19:00.

Mai multe detalii despre activitatea Patinoarului Tiriac-Telekom Arena se gasesc pe www.telekomarena.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s