Deblocheaza energia maxima pe tobogane cu Spinner!

O noua saptamana aduce o noua intalnire cu supereroii preferati si inca o superputere de antrenat!

Sambata, 26 octombrie, de la 14:00 la 16:00, cel mai energic supererou Itsy Bitsy, Spinner, ii asteapta pe toti copiii la Therme in zona Galaxy, sa isi activeze superputerea energiei prin miscare, jocuri si cele mai distractive activitati!

Si duminica suntem energici! Cei mici se vor intalni in biblioteca de sare cu Profesorul Traznit si vor face impreuna experimente inedite si distractive !

Distractia e in toi si in timpul saptamanii, cand cei mici se pot antrena dupa scoala pentru intalnirea cu supereroul preferat si sa colectioneze bratara saptamanii!

V-ati dat de zeci de ori pe tobogane? Asta inseamna ca ati descoperit secretul energiei si puteti colectiona o noua super bratara colorata!

Prichindelului tau ii place sa se joace de dimineata pana seara? Ofera-i cel mai mare teren de joaca!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.
Asculta-i pe supereroii tai preferati la radio si poti castiga un SmartPass cu o intrare de 3h pentru tine si unul dintre parintii tai.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s