Ela Craciun sustine „Gradinite fara Bullying”, prin evenimentul „Super mame cu Super puteri”

Ela Craciun sustine „Gradinite fara Bullying”, prin evenimentul „Super mame cu Super puteri”

In parteneriat cu Itsy Bitsy FM, bloggerita Ela Craciun abordeaza campania „Gradinite fara Bullying”, intr-un eveniment special din seria „Super mame cu super puteri.

Evenimentul are loc sambata, 21 octombrie, ora 11.00, in Auchan Titan. Ela Craciun va discuta cu invitatii sai despre fenomenul bullying, cum se manifesta acesta si ce consecinte poate avea in cadrul unei comunitati de copii in formare.

Alaturi de bloggerita, vor participa Nadia Tataru, Fondatoarea Itsy Bitsy FM si presedinta Asociatiei Parintilor Isteti, Catalina Surcel, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului, si Adriana Mitu, trainer pentru dezvoltare emotionala a copiilor, specialist in campania „Gradinite fara Bullying”.

Programul intalnirii

  • 11:00 – discurs gazda Ela Craciun
  • 11:05 – Solutii practice de prevenire a bullying-ului printre copii.  – Adriana Mitu, Trainer de dezvoltare emotionala a copiilor
  • 11:20 – intrebari
  • 11:30 – Cat de afectat este copilul tau de bullying? Ce este bullying-ul si cum se manifesta? – Nadia Tataru, Fondatoarea Itsy Bitsy FM si Presedinta Asociatiei Parintilor Isteti
  • 11:45 – intrebari
  • 12:00 – Despre bullying – Telefonul Copilului le raspunde si parintilor –  Catalina Surcel, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului
  • 12:15 – intrebari

Despre proiectul Gradinite fara Bullying

Proiectul „Gradinite fara bullying”, organizat de Asociatia Parintilor Isteti, in parteneriat cu Itsy Bitsy si cu finantarea Primariei Sectorului 3, isi propune sa deschida seria unor proiecte de prevenire a bullyingului in randul copiilor de toate varstele. Proiectul este in curs de implementare in gradinitele din sectorul 3, Bucuresti si are ca obiectiv realizarea si folosirea zilnica a unui Emometru, instrument de cunoastere in grup a emotiilor, pentru a preveni aparitia situatiilor de bullying printre copii.

Centrul Comercial Auchan Titan a devenit deja spatiul traditional pentru evenimentele Super mame, dar si un punct de intalnire pentru locuitorii sectorului 3. De aceea, Ela Craciun a ales si de data aceasta sa isi dea intalnire cu cititorii blogului sau si sustinatorii campaniei in acest loc.

Participarea la eveniment este gratuita, iar cei mici vor avea un loc special amenajat pentru joaca, sub supravegherea unei echipe de animatori. Pentru confirmarea participarii este nevoie de completarea formularului de inscriere de pe www.elacraciun.ro sau transmiterea unui mesaj pe Facebook/ElaCraciun cu datele de contact (nume, telefon, adresa de email).

Seria de evenimente „Super mame cu super puteri” este un proiect initiat de Ela Craciun si isi propune sa sustina mamele si femeile care isi depasesc, zilnic, limitele. „Ideea de a fi o super mama, in fiecare zi, fara sa facem lucruri extraordinare in conditiile in care perfectiunea este un concept atât de raspândit, a fost un factor emotional care a stat la baza acestei campanii. Ne-am regasit in acest mesaj pe care vrem sa il transmitem catre cât mai multe mame si sa le ajutam sa se desprinda de falsele perceptii ale perfectiunii si sa se accepte asa cum sunt. Faptul ca Super mame cu super puteri este o campanie pentru oameni normali ne-a scos in cale oportunitati minunate si a transformat o simpla campanie intr-un scop mai mnare pentru noi toti” spune Ela Craciun, initiatoarea campaniei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s