Concurs: Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti

Concursul s-a incheiat, dar campania continua! Le multumim tuturor cadrelor didactice care s-au alaturat demersului si care, prin inscrierea in concurs, au facut primul pas spre reducerea situatiilor de bullying.

Concursul a avut un succes rasunator, cu 1.879 de copii care au folosit emometre, din 91 de grupe inscrise in concurs, din 26 de gradinite din Sectorul 3! A fost o decizie foarte dificila pentru juriu, intrucat toate emometrele au fost atat de creative.

Cele 3 emometre castigatoare sunt de la: Grupa mijlocie 2 de la Gradinita nr 160, Grupa mare D de la Gradinita Floare de colt si Grupa Mijlocie 1 de la Gradinita nr 71. Detalii in plus, gasiti aici.

Felicitari inca o data castigatorilor!

Pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte inteligenta emotionala, Asociatia Parintilor Isteti, in parteneriat cu Itsy Bitsy si cu finantarea Primariei Sectorului 3, organizeaza concursul Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti”.

Bullyingul este un comportament repetat in timp, care are efectul de a ridiculiza si umili, fiind indreptat spre ranirea fizica sau mentala a unei persoane. Odata cu intrarea copiilor in colectivitate, bullyingul poate sa devina o normalitate fara sa ne dam seama.

Ca urmare, primii pasi pe care este nevoie sa ii facem este sa constientizam nevoile emotionale ale copiilor, care genereaza comportamente de tip bullying, si sa prevenim astfel de actiuni, de la varste cat mai mici.

Astfel, invitam gradinitele sa se inscrie in concursul Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti”.

Modalitate de participare:

Participantii la concurs sunt cadrele didactice din invatamantul prescolar, de la grupele mijlocii si mari.

Fiecare cadru didactic va construi, impreuna cu grupa sa, un emometru. Va realiza o fotografie Emometrului si o va incarca in formularul de contact de mai jos.

***Vezi aici cum se construieste un EMOMETRU***

Afla aici cum recunoastem si gestionam emotiile, prin joc si comunicare.

Emometrul va fi realizat in orice forma artistica doresc cadrul didactic si grupa, dar reprezentand o scala a culorilor, pe care sunt asezate emotiile (realizate artistic) in ordinea mentionata in documentul de mai sus.

Concursul este destinat exclusiv gradinitelor din Sectorul 3, Bucuresti, insa incurajam toate gradinitele, atat din Bucuresti, cat si din toata tara, sa construiasca emometre in grupele lor si sa incarce fotografii in formularul de mai jos.

Durata concursului:

Inscrierile in concurs se realizeaza pana in data de 22 octombrie 2017.

Desemnarea castigatorilor:

Un juriu format din 3 specialisti (un reprezentant al Asociatiei Parintilor Isteti, un reprezentant Itsy Bitsy si un psiholog) va alege 3 grupe castigatoare, pe considerente artistice.

Premiul consta intr-un spectacol-curs gratuit, despre gestionarea emotiilor, sustinut de SuperZapa„In lumea emotiilor”.

Totodata, toti copiii si toate cadrele didactice implicate vor primi diplome si adeverite de participare, la finalul proiectului.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati Regulamentul General.

Proiect organizat de Asociatia Parintilor Isteti, in parteneriat cu Itsy Bitsy si finantat de Primaria Sectorului 3.

Concursul s-a incheiat. Poti vedea aici toate grupele inscrise. Vom reveni curand cu informatii despre castigatori.

Pagina 1 din 712345...Ultima »


2 comentarii la „Concurs: Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti”

    1. Ba da. Cand ajungeti in josul paginii, pe banda albastra, dati click pe butonul „Adauga o fotografie”. Se va deschide formularul de inscriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s