Teatrul Vienez de Copii pune în scenă comedia ”Cum vă place”

Copiii care urmează cursurile Teatrului Vienez de Copii –“Copiii Joacă Teatru” ne invită, în luna iunie, la un nou spectacol realizat de ei: comedia pastorală ”Cum vă place”, de William Shakespeare. Asociația Teatrul Vienez de Copii –“Copiii Joacă Teatru” este o organizație non-guvernamentală, înființată acum mai bine de 15 ani, cu scopul de a dezvolta … Continuă lectura „Teatrul Vienez de Copii pune în scenă comedia ”Cum vă place””

Art Safari Kids Edition, un palat deschis pentru toată familia!

Expoziții cu jucării din Epoca de Aur, creații LEGO®️ de mari dimensiuni, cinema, spectacole și cursuri de artă, între 1-5 iunie Palatul Dacia-România de pe Lipscani își deschide special porțile, în perioada 1-5 iunie, pentru a găzdui cel mai distractiv eveniment cultural dedicat întregii familii. Expoziții de jocuri și jucării vintage de la Muzeul Jucăriilor, … Continuă lectura „Art Safari Kids Edition, un palat deschis pentru toată familia!”

Ziua Porților Deschise pentru Copii la M.A.I.

Cea de-a XIII-a ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise pentru Copii la M.A.I.” va avea loc miercuri, 31 mai 2023, între orele 0830 și 1330, la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției, nr. 1A, sector 1, București. Activitatea își propune familiarizarea tinerilor și a copiilor cu activitățile desfășurate de ministerului, cu scopul de a … Continuă lectura „Ziua Porților Deschise pentru Copii la M.A.I.”

Începe Festivalul Opera Copiilor!

Festivalul Opera Copiilor este unul dintre proiectele emblematice ale Operei Comice pentru Copii, organizat începând din 2015, în jurul datei de 1 iunie, Ziua Mondială a Copilului. Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 26 mai, începând cu ora 17, iar în zilele de 27 și 28 mai, precum și pe 1, 2, 3, 4, … Continuă lectura „Începe Festivalul Opera Copiilor!”

Parada Micilor Bicicliști, pe 3 iunie la Cluj-Napoca 

Pe 3 iunie, de Ziua Mondială a Bicicletei, are loc la Cluj-Napoca prima ediție a Paradei Micilor Bicicliști, ocazie ca toți copiii pasionați de mersul pe bicicletă să vină la pedalat în centrul orașului! Evenimentul are loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde Go4Fun – organizatorii evenimentului – așteaptă copiii și părinții să se distreze … Continuă lectura „Parada Micilor Bicicliști, pe 3 iunie la Cluj-Napoca ”

Vara începe la Regatul Cailor Fest

În weekend-ul 3-4 iunie are loc la Varlaam, în județul Giurgiu, Regatul Cailor Fest, eveniment care le propune copiilor și părinților să pătrundă în lumea cailor și să se relaxeze în cadrul unui festival de poveste. Cei mici vor avea parte de o mulțime de activitati, precum ateliere de pictură și decorațiuni, codițe împletite și … Continuă lectura „Vara începe la Regatul Cailor Fest”

Mașa și Ursul, spectactol pentru copii cu păpuși și mascote

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien din Chișinău vă invită duminică, 14 mai, de la orele 10:30 și 12:30, la Sala Dalles din București, să luați parte la o călătorie plină de peripeții și aventuri. Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul. În dimineața în care domnița … Continuă lectura „Mașa și Ursul, spectactol pentru copii cu păpuși și mascote”

Zilele Sectorului 3 în Parcul Titan, în weekend-ul 13-14 mai

În weekend-ul 13-14 mai are loc, în parcul IOR, evenimentul Zilele Sectorului 3 – „O comunitate într-o familie”. În cadrul evenimentului, locuitorii sectorului 3, dar nu numai, sunt așteptați la ateliere creative, activități sportive, concerte live și piese de teatru. Atât cei mici, cât și cei mari, vor avea parte de peste 15 ateliere: handmade, … Continuă lectura „Zilele Sectorului 3 în Parcul Titan, în weekend-ul 13-14 mai”

Cursa bucuriei la Roșia Montană Marathon

Gâl, gâl, gâl, înviorează-te cu apă de izvor!Fixează-ți cronometrul!Salută-ți părinții!Țup, țup, țup până la linia de Start.Și țușt spre Victorie! Așa sunt încurajați copiii să participe la Cursa Copiilor de la Roșia Montană Marathon din 23 iunie, ora 16:00. Cursa are ca punct de întâlnire și de start Piața Centrală din Roșia Montană, iar înscrierile … Continuă lectura „Cursa bucuriei la Roșia Montană Marathon”

Ce se vede în luna mai la Teatrul Ion Creangă

În fiecare an, pe 4 mai este ziua Teatrului Ion Creangă. Anul acesta împlinim 58 de ani de activitate, aproape 6 decenii de când spectacolele noastre se joacă pe scene de teatru ale Bucureștiului pentru copii și familii, contribuind la educarea și cultura a zeci de generații. Cu gândul la ce am putea face diferit … Continuă lectura „Ce se vede în luna mai la Teatrul Ion Creangă”

Proiecții aniversare, spectacol de teatru și recital extraordinar la „CineCopilăria de Elisabeta Bostan”

A doua ediție a festivalului CineCopilăria de Elisabeta Bostan va avea loc, între 28 și 30 aprilie, în orașul natal al celei cunoscută și sub numele de regizoarea filmelor pentru copii. Festivalul, care este unic la noi în țară, este organizat de Primăria Orașului Buhuși și produs de Asociația Artis. În cele trei zile de … Continuă lectura „Proiecții aniversare, spectacol de teatru și recital extraordinar la „CineCopilăria de Elisabeta Bostan””

Înscrie-te la cursele SuperEroi pentru Viață!

Locurile la curse s-au ocupat. Te așteptăm să descoperi zecile de activități pe care ți le-am pregătit la SuperEroi pentru Viață! Vino pe 22 aprilie în Parcul Lumea Copiilor din București, de la ora 10:00 la ora 18:00, la evenimentul SuperEroi pentru Viață, pentru o zi dedicată mișcării și stilului de viață sănătos alături de … Continuă lectura „Înscrie-te la cursele SuperEroi pentru Viață!”

„Erus și Valea Recunoștinței”, premiera primăverii la OCC

După lansarea de pe 8 ianuarie în Sala Mare, unde Ana Crăciun Lambru (regizorul spectacolului) și Alec Blenche (autorul seriei) au dezvăluit publicului OCC, viziunea lor pentru cel de-al patrulea spectacol din seria Erus: musicalul „Erus și Valea Recunoștinței”, a sosit vremea premierei. Începând cu 28 aprilie, publicul este așteptat în Sala Mare a Operei … Continuă lectura „„Erus și Valea Recunoștinței”, premiera primăverii la OCC”

Teatru pentru copii, LIVE, la cinema, în weekendul 8-9 aprilie

Teatru la Cinema continuă seria spectacolelor LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București și din țară. Astfel, în weekendul 8-9 aprilie, copiii din București pot vedea următoarele spectacole: 8 aprilie, ora 11:00 – „Frumoasa din Pădurea Adormită”, la Cinema City din AFI Cotroceni; 8 aprilie, ora 17:00 – „Lampa lui … Continuă lectura „Teatru pentru copii, LIVE, la cinema, în weekendul 8-9 aprilie”

Ce se vede în aprilie la Teatrul Ion Creangă

Luna aprilie este plină de soare și sărbătoare. Primăvară a început deja să-și arate culorile și florile frumos parfumate, iar natura începe să cânte cu bucurie. Într-un asemenea peisaj splendid, orice plimbare în aer liber ar trebui să vă aducă într-un loc la fel de frumos, cum este teatrul pentru copii. La Teatrul Ion Creangă … Continuă lectura „Ce se vede în aprilie la Teatrul Ion Creangă”

Avanpremieră Conu’ Leonida pe 7 aprilie – o producţie Teatrul Stela Popescu

Spectacolul Conu’ Leonida (1880 – 2023) de Ion Luca Caragiale în regia lui Radu Popescu va fi prezentat în avanpremieră de Teatrul Stela Popescu pe 7 aprilie 2023, ora 19, la Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mică. Din echipa de creaţie mai fac parte Kimberly Vintilă – scenografia, Bogdan Marinescu – muzica, Diana Butnaru – … Continuă lectura „Avanpremieră Conu’ Leonida pe 7 aprilie – o producţie Teatrul Stela Popescu”

Vino să ne mișcăm împreună la SuperEroi pentru Viață – pe 22 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor!

Mișcarea este esențială pentru o viață sănătoasă. Fie că practicăm un sport organizat, fie că jucăm prinselea în parc, mișcarea ar trebui să facă parte din programul zilnic al fiecăruia, copil sau adult. Descarcă harta evenimentului de aici sau scanează codul de mai jos: Știm deja cât de multe avantaje are mișcarea în viața tuturor, … Continuă lectura „Vino să ne mișcăm împreună la SuperEroi pentru Viață – pe 22 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor!”

Roua invită cititorii mici și mari în Pădurea Fermecată, unde minunile se întâmplă!

Pe data de 1 aprilie, începând cu ora 12.00, la Opera Comică pentru Copii are loc lansarea cărții Roua si Pădurea Fermecată, o poveste cu emoții, prietenie, încredere și iubire, scrisă de Bianca Opriș. Roua, o fetiță dornică să cunoască locuri și lucruri noi, părăsește Poienița ei verde, unde se simțea mereu în siguranță și … Continuă lectura „Roua invită cititorii mici și mari în Pădurea Fermecată, unde minunile se întâmplă!”

Se lansează proiectul Eco-atitudine – Start pentru verde!

Pentru a înțelege problemele de mediu și a-și forma propria etică a mediului, copiii au nevoie de oportunități, pentru a lua parte la acțiuni responsabile și de a urmări impactul asupra mediului. Învățământul preșcolar este o etapă importantă în dezvoltarea unei persoane, a conștientizării sociale, când învăță valori și comportamente care vor rămâne pe parcursul … Continuă lectura „Se lansează proiectul Eco-atitudine – Start pentru verde!”

Cum te descurci cu provocările de familie fără ajutor extern?

Misiuni pentru părinți continuă la IKEA Pallady! Misiuni pentru părinți este un proiect de tip atelier pentru părinți, desfășurat de Itsy Bitsy în parteneriat cu IKEA Pallady, în cadrul căruia invitații speciali discută despre tematici ce vizează sănătatea fizică și emoțională a familiei. Alături de psihologi și experți în parenting, medici, avocați, profesori, specialiști din … Continuă lectura „Cum te descurci cu provocările de familie fără ajutor extern?”


1 2 3 45