Kung Fu Panda 4 – acum în cinematografe

În această primăvară, pentru prima dată după aproape un deceniu, Jack Black, un simbol al comediei, revine în rolul lui Po, cel mai improbabil maestru de kung fu din lume, cu un nou capitol amuzant și plin de viață în îndrăgita franciză de comedie de acțiune a DreamWorks Animation: Kung Fu Panda 4. După trei … Continuă lectura „Kung Fu Panda 4 – acum în cinematografe”

Prietenul meu, Delfinul

La început de primăvară, RO Image aduce pe marile ecrane, direct din lumea subacvatică, o animație plină de emoție și culoare, numai bună de văzut împreună cu întreaga familie. „Prietenul meu, delfinul” („Dolphin Boy”), cel mai noul film al regizorului Mohammad Kheirandish – ilustrator pentru seriale ca The rocket city și Potion of Gala – … Continuă lectura „Prietenul meu, Delfinul”

Povestea magică a fluturilor – acum pe marile ecrane!

„Povestea Magică a Fluturilor” este o animație plină de aventură și amuzament ce se adresează întregii familii și poate fi vizionată chiar acum pe marile ecrane.Filmul urmează povestea neașteptată a doi fluturi rivali care ajung să își dezvolte o prietenie de neimaginat. Patrick, un tânăr fluture, porneste într-o călătorie extraordinară pentru a-și îndeplini visul de … Continuă lectura „Povestea magică a fluturilor – acum pe marile ecrane!”

Superpietonii Zurli – acum pe marile ecrane!

Mult așteptatul film, „Superpietonii Zurli„, regizat de Mirela Retegan și cu îndrăgitele personaje din Gașca Zurli drept protagoniști, va avea premiera în cinematografele din toată țara pe 19 ianuarie. Distribuit de Ro Image, acest film promite să fie o aventură palpitantă care va captiva publicul de toate vârstele. Povestea se concentrează în jurul găștii Zurli, … Continuă lectura „Superpietonii Zurli – acum pe marile ecrane!”

Povestea lui Willy Wonka este acum in cinematografe!

Filmul Wonka, cu Timothee Chalamet, Hugh Grant și Rowan Atkinson este acum în cinematografe! Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, iarna aceasta îi vedem în filmul Wonka pe Timothee Chalamet („Dune”), Hugh Grant („Notting Hill”), Rowan Atkinson („Mr. Bean”), Calah Lane („The Day Shall Come”) … Continuă lectura „Povestea lui Willy Wonka este acum in cinematografe!”

Extratereștri cu codițe – acum în cinematografe

Ești pregătit pentru o aventură de pe altă planetă? Extratereștri cu codițe au ajuns din spațiu direct pe marile ecrane! Când un grup de extratereștri aterizează pe neașteptate pe Pământ, într-un orășel liniștit, încearcă orice truc de care e nevoie ca să nu tulbure liniștea și să nu atragă atenția locuitorilor. Așa că, pentru a … Continuă lectura „Extratereștri cu codițe – acum în cinematografe”

Trolii: se strânge trupa!

Cei mai simpatici și talentați troli din istorie au revenit pe marile ecrane, într-o nouă aventură muzicală, semnată de DreamWorks Animation! După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirtat neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#cioppy)! Pe măsură ce relația celor … Continuă lectura „Trolii: se strânge trupa!”

Acum în cinematografe: Patrula Cățelușilor – filmul cel mare

„Patrula cățelușilor: Filmul cel mare” aduce pe marile ecrane o continuare plină de aventură și suspans a filmului din 2021. Cei mai îndrăgiți eroi din popularul serial pentru cei mici revin în forță, de data aceasta într-o nouă misiune în care vor deveni supereroi. Chase, Marshall, Rubble, Rocky, Zuma, Liberty și Skye, cei 6 patrupezi … Continuă lectura „Acum în cinematografe: Patrula Cățelușilor – filmul cel mare”

Piloții de raliu – aventura este acum în cinematografe!

De la producătorii îndrăgitului film Shrek a sosit animația pentru întreaga familie: Piloții de Raliu. Plin de aventură și amuzament, filmul de animație este distribuit în România de Vertical Entertainment din 7 iulie, doar în cinematografe. Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, Zhi, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să … Continuă lectura „Piloții de raliu – aventura este acum în cinematografe!”

Ruby Gillman, adolescenta kraken – acum în cinematografe

Ruby Gillman nu e o adolescentă la fel ca toate celalalte. Ar fi putut să fie așa, însă universul, se pare, a avut un alt plan pentru ea. Unul cu totul și cu totul neașteptat. Eroina noastră are 16 ani, isi doreste sa fie acceptată la liceu, să meargă la bal împreună cu prietenii ei, … Continuă lectura „Ruby Gillman, adolescenta kraken – acum în cinematografe”

Animatie noua pe marile ecrane – MAVKA: Zana Padurii

Primavara aceasta, Vertical Entertainment aduce in cinematografe o animatie noua plina de amuzament si aventura – Mavka: Zana Padurii! Animatia a captivat publicul prin frumusetea sa artistica si prin povestea sa plina de farmec si mister. Bazata pe romanul lui Larysa Denysenko „Mavka”, animatia exploreaza mitologia ucraineana si aduce la viata personaje magice si pline … Continuă lectura „Animatie noua pe marile ecrane – MAVKA: Zana Padurii”

Animație nouă în cinematografe: Aventurile Inspectorului Sun

Cea mai nouă animație distribuită de Vertical Entertainment este acum în cinematografe și așteaptă ca părinții și copiii să se așeze confortabil pentru o oră și jumătate de râsete și voie bună, dar și o doză de mister! Acțiunea se întâmplă în anul 1934, în Shanghai. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, … Continuă lectura „Animație nouă în cinematografe: Aventurile Inspectorului Sun”

Năstrușnicul Motan Maurice e acum în cinematografe!

Probabil de-a lungul timpului ai auzit tot felul de povești: despre personaje mai mult sau mai puțin prietenoase, zmei, uriași, spiriduși, cavaleri sau prințese. Dar dacă ai afla că undeva într-un orășel îndepărtat locuiește un motan care poate vorbi, care știe cum să să împrietenească cu gașca tuturor șobolanilor din zonă și care pune la … Continuă lectura „Năstrușnicul Motan Maurice e acum în cinematografe!”

Mumiile: Aventuri Moderne – acum în cinematografele din toată țara!

Animația Mumiile: Aventuri moderne este acum în cinematografe și așteaptă familiile pentru o oră și jumătate de râsete și distracție în fața marelui ecran. Filmul urmărește povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre. Mumiile egiptene trăiesc în subteran într-un oraș secret, care este o imagine fidelă a Egiptului Antic din vremea faraonilor. … Continuă lectura „Mumiile: Aventuri Moderne – acum în cinematografele din toată țara!”

Lumea secretă a spiridușilor – acum în cinematografe!

Se spune că fiecare casă are câte un Finnick – unul expert în încurcături de tot felul, amuzant, năzbâtios, neatent, dar și grijuliu uneori și iubitor. Un personaj ascuns în cotloanele căminului tău, despre care nici măcar nu știai că locuiește acolo. Acum te întrebi poate cine este, de fapt, Finnick. Ei bine, vorbim despre … Continuă lectura „Lumea secretă a spiridușilor – acum în cinematografe!”

Hai hui în timp – acum în cinematografe!

La final de an, Vertical Entertainment aduce pe marele ecran un film pentru întraga familie: Hai hui în timp! Producția este una de proporții, promițând să devină un succes memorabil în domeniu. Aceasta spune povestea unor copii care găsesc o metodă inedită de a călători în timp, însă ale căror planuri le sunt permanent amenințate … Continuă lectura „Hai hui în timp – acum în cinematografe!”

Nou în cinematografe: Crăciunul Ursulețului Teddy

Se spune că sărbătoarea Crăciunului aduce cu sine, în familiile din lumea întreagă, o magie aparte și o mulțime de povești neașteptate, numai bune de depănat la gura sobei chiar și peste ani. În micul și liniștitul orășel al lui Mariann, o fetiță simpatică și visătoare, fulgii de zăpadă, aroma migdalelor parfumate și miile de … Continuă lectura „Nou în cinematografe: Crăciunul Ursulețului Teddy”

Nou în cinematografe: Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat

RO IMAGE aduce în cinematografe povestea unui căpitan cu o poveste legendară! Căpitanul Colți-de-sabie se va confrunta cu o mulțime de provocări din momentul în care își propune să găsească un diamant magic pierdut. Mai mult, când în căutarea diamantului i se alătură și doi tineri pirați, regină care își schimbă forma și o armată … Continuă lectura „Nou în cinematografe: Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat”

Elfii cofetari – o aventură culinară în cinematografe

Atât copiii, cât și adulții, se pot bucura acum de cea mai nouă animație distribuită de Ro Image: Elfii Cofetari – să încingem cuptoarele!.   Disponibilă în cinematografele din toată țara, animația spune povestea legendarilor „elfkins” din Köln, Germania, care își petreceau nopțile ajutându-i pe meșteșugari la muncile lor. Asta până în momentul în care … Continuă lectura „Elfii cofetari – o aventură culinară în cinematografe”

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank – nou în cinematografe

O comedie animată plină de acțiune pentru toată familia, inspirată de clasicul atemporal al lui Mel Brooks, Blazing Saddles. Hank, un câine adorabil cu capul în nori, își dorește să devină samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. … Continuă lectura „Animăluțe furioase: Legenda lui Hank – nou în cinematografe”


1 2 3 6