Descoperă noi emoții în „Întors pe dos 2” din 14 iunie, la cinema!

La un an după evenimentele din îndrăgitul film „Întors pe dos”, adolescenta Riley, acum în vârstă de 13 ani, se pregătește să înceapă liceul și să participe la cantonamentul de hochei pentru a se alătura echipei Fire Hawks.

Emoțiile ei principale – Bucurie, Tristețe, Frică, Furie și Dezgust – au creat o nouă secțiune în mintea ei, numită Simțul de Sine, care păstrează amintirile și sentimentele esențiale pentru personalitatea lui Riley. În încercarea de a face o impresie bună la cantonament, emoțiile folosesc un mecanism creat de Bucurie pentru a ascunde amintirile negative, dar situația scapă de sub control când o alarmă de „Pubertate” și intervenția unor muncitori ai minții declanșează haosul.

Pe măsură ce Riley începe cantonamentul de hochei apar noi emoții în viața lui Riley: Invidia, Lenea, Jena și liderul lor, Anxietatea, complicând și mai mult situația.

În timp ce emoțiile vechi încearcă să accepte noii veniți, conflictele apar rapid, în special între Bucurie și Anxietate, care au viziuni diferite despre cum ar trebui să se comporte Riley.

Vino la cinema din 14 iunie să vezi „Întors pe dos 2” de la Disney și Pixar și să afli ce se întâmplă în mintea adolscentei Riley odată cu apariția noilor emoții.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s