În curând în cinematografe – Animăluțe Furioase: Legenda lui Hank

Hank este un câine adorabil, dar cu capul în nori, care are o dorință mai mult decât ambițioasă: aceea de a deveni singurul samurai caine într-un oras plin de pisici. În încercarea de a-și urma visul, el va întâmina o mulțime de situații neașteptate, însă îi va avea alături pe Jimbo, un fost samurai puternic, … Continuă lectura „În curând în cinematografe – Animăluțe Furioase: Legenda lui Hank”

AQUA Carpatica și PepsiCo anunță încheierea unui parteneriat strategic

Brandul românesc de apă minerală naturală îmbuteliată AQUA Carpatica, deținut de compania Carpathian Springs SA, și corporația americană PepsiCo anunță încheierea unui parteneriat strategic, demonstrând astfel viziunea comună de a construi împreună un brand internațional premium. PepsiCo va deține astfel un procent de 20% din acțiunile Carpathian Springs s.a. (AQUA Carpatica) și drepturile de distribuție … Continuă lectura „AQUA Carpatica și PepsiCo anunță încheierea unui parteneriat strategic”

Ajungem MARI începe recrutarea de voluntari pentru copiii din centrele de plasament din toată țara

Copiii din centrele de plasament au nevoie ca de aer de oameni care să le fie sprijin, care să-i înţeleagă şi să le dea încredere. Sunt peste 45.000 de copii şi tineri aflaţi în sistemul de protecţie în România. Aproximativ 9.000 de copii intră în sistem în fiecare an, ca urmare a abandonului sau a … Continuă lectura „Ajungem MARI începe recrutarea de voluntari pentru copiii din centrele de plasament din toată țara”

Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35

Pe 1 august se dă startul concursului Viață în plastic – reciclează și transformă în artă, organizat de echipa mini-festivalului urban Grădina cu Artiști, ce își propune să promoveze reutilizarea creativă a materialelor reciclabile din plastic și transformarea lor în lucrări de artă cu utilitate pentru spațiul public. Artiștii din toată țara se pot alătura … Continuă lectura „Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35”

Magia Prieteniei, un loc de joacă incluziv pentru copiii speciali

300 de copii speciali au acum un nou loc de întâlnire, unde pot să se descopere, să creadă în puterile lor și să lege prietenii. ”Magia Prieteniei”, un loc de joacă incluziv, a fost inaugurat recent în sectorul 5 din București, pe Strada Bascov 14-18. Este un loc dedicat copiilor speciali, diagnosticați cu autism, sindrom … Continuă lectura „Magia Prieteniei, un loc de joacă incluziv pentru copiii speciali”

Gașca animăluțelor DC vine în cinematografe!

Orice stâpân știe că animalul său de companie este special, însă te-ai întrebat de ce poate fi în stare câinele unui supererou? Vino în iulie în cinematografe să descoperi ce face Krypto, câinele lui Superman, atunci când stăpânul său și restul supereroilor din Liga Dreptății sunt răpiți de o minte malefică ce îl surprinde și … Continuă lectura „Gașca animăluțelor DC vine în cinematografe!”

Peste 300 de copii și peste 70 de viitori profesori, la Academia de Leadership și Pedagogie

Localitatea Mironeasa, din județul Iași, este locul în care peste 300 de copii exersează bucuria de a descoperi lucruri valoroase despre ei și despre lumea înconjurătoare, alături de peste 70 de viitori profesori, în cea de-a 9-a ediție a Academiei de Leadership și Pedagogie. Pe 23 iulie, Teach for Romania organizează imersiunea culturală în comunitatea … Continuă lectura „Peste 300 de copii și peste 70 de viitori profesori, la Academia de Leadership și Pedagogie”

Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM

Cine le poate înţelege mai bine pe mamele la început de drum sau după naștere dacă nu chiar mamele care au trecut prin această experiență? Cine le poate înțelege temerile, frământările, grijile şi neajunsurile legate de ele sau de creșterea bebelușului, dacă nu chiar mamele care au trecut prin aceste zbuciumuri? Cunoscând acest lucru, un … Continuă lectura „Mamele ajută Mamele prin proiectul MaM”

Aqua kineto: îmbinarea incredibilă dintre relaxare și terapie

Dacă v-aș zice că mișcarea în apă poate fi cu adevărat miraculoasă, ce ați spune? Că forța cu care pune lucrurile în mișcare poate fi tămăduitoare? Îmbinarea dintre atingerea ei blândă, confortabilă, asemenea unui masaj fin și presiunea pe care o exercită asupra corpului are puterea de a relaxa, de a scădea durerea și, mai … Continuă lectura „Aqua kineto: îmbinarea incredibilă dintre relaxare și terapie”

Peste 75% dintre români cred că sprijinul persoanelor cu autism este insuficient în România

Conform unui sondaj realizat de Autism Voice, societatea românească conștientizează că autismul este o afecțiune gravă, întâlnită la copii, ale cărei dificultăți pot fi depășite cu terapie adecvată, care – nu este nici pe departe suficientă în România. După 14 ani de activitate în sprijinul copiilor cu autism, Autism Voice lansează Institutul Autism Voice, primul … Continuă lectura „Peste 75% dintre români cred că sprijinul persoanelor cu autism este insuficient în România”

Minionii sunt din nou în cinematografe!

În această vară, cea mai mare franciză animată globală din istorie ne aduce pe marile ecrane povestea începuturilor: cum cel mai mare super răufăcător din lume, adică Gru, și-a întâlnit pentru prima dată emblematicii minioni, a format cea mai superticăloasă echipă din istoria filmelor și s-a confruntat cu cea mai de neoprit forță criminală adunată … Continuă lectura „Minionii sunt din nou în cinematografe!”

BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate

În luna copiilor, BCR, prin Școala de Bani, pune la dispoziția părinților și copiilor două cursuri gratuite de Inteligența financiară. Cursul destinat copiiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani este dezvoltat cu personajele radio Itsy și Bitsy, iar cel pentru tineri cu vârste între 11 și 14 ani este susținut de Wello, un … Continuă lectura „BCR, prin Școala de Bani, invită părinții și copiii să descopere mai multe despre bani, printr-o serie de cursuri dedicate”

Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST

1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii și părinți, a adunat peste 125.000 de participanți care au sărbătorit Ziua Copilului o zi întreagă, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Copiii au găsit la 1uniFEST tot ce au visat și au sărbătorit cu multă joacă, muzică, dans, teatru, ateliere creative, întreceri sportive și fotografii care … Continuă lectura „Peste 125.000 de copii și părinți au sărbătorit Ziua Copilului la 1uniFEST”

Fabrica de vise, din 27 mai în cinematografe!

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți crea și controla visele celorlalți? Poți afla din cea mai nouă animație distribuită de RoImage, FABRICA DE VISE, prin ce aventură trece Minna, o fetiță care capătă din senin această abilitate. Rămâne de văzut cum își va folosi abilitatea în situația în care în viața ei apar … Continuă lectura „Fabrica de vise, din 27 mai în cinematografe!”

Un nou răsfăț pentru mame oferit de Asociația Conil

Asociația CONIL a desfășurat, pe 4 mai, cea de-a doua ediție a campanei „Mama, supereroina mea!”, o zi de răsfăț bine-meritat și consiliere psihologică pentru mămicile copiilor cu nevoi speciale ai Lumii CONIL. La inițiativa Adelei Hanafi, fondatoarea CONIL, în luna martie a acestui an a fost demarat un proiect de suflet, dedicat mamelor copiilor … Continuă lectura „Un nou răsfăț pentru mame oferit de Asociația Conil”

Depresia postnatală nu e un moft, e reală

Depresia postnatală este o condiție medicală care afectează 1 din 8 mame la nivel mondial, iar în țara noastră situația este similară, potrivit experților. Pentru a crește gradul de conștientizare a acestei afecțiuni, Asociația Împreună în Depresia Postnatală (A.I.D.P.) a organizat miercuri, 4 mai 2022, la Brașov – cu sprijinul Secom® Healthcare Group – primul … Continuă lectura „Depresia postnatală nu e un moft, e reală”

Brașov, Iași și Târgoviște, destinațiile City Break preferate de români

21 655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România din cadrul proiectului Destinația Anului, cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, care a ajuns anul acesta la a doua ediție. Categoria City Break a fost intens disputată, mai ales în regiunea Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș. Brașov a avut cel … Continuă lectura „Brașov, Iași și Târgoviște, destinațiile City Break preferate de români”

Părinții, invitați să participe la un sondaj privind obiceiurile alimentare ale copiilor

Asociația KinetoBebe derulează alături de Carrefour România proiectul „Obiceiurile alimentare și starea de sănătate a copiilor”, un amplu demers prin care cei doi parteneri își propun îmbunătățirea obiceiurilor alimentare ale copiilor, în vederea reducerii supraponderabilității și a obezității printre cei mici. Proiectul debutează cu Sondajul despre obiceiurile alimentare și starea de sănătate a copiilor, prin … Continuă lectura „Părinții, invitați să participe la un sondaj privind obiceiurile alimentare ale copiilor”

25 de biblioteci sociale au fost create doar cu ajutorul donațiilor, în campania Dăruiește o lume de basm

Lansată în anul 2018, campania Dăruiește o lume de basm și-a propus să facă biblioteci pentru copii acolo unde este nevoie, în medii defavorizate. Cu donații din partea copiilor, părinților, editurilor și companiilor generoase au fost realizate deja 25 de biblioteci în școli, grădinițe, spitale, centre sociale. Inițiatoarea proiectului, Monica Popescu, împreună cu Alina Greavu … Continuă lectura „25 de biblioteci sociale au fost create doar cu ajutorul donațiilor, în campania Dăruiește o lume de basm”

Nou in cinematografe: Iepurele-Gaina si Hamsterul Intunericului

Plasata intr-o lume fantastica si luxurianta, animatia Iepurele-Gaina si Hamsterul Intunericului urmareste aventurile tanarului Iepurele-Gaina, nascut jumatate gaina, jumatate iepure. Adoptat de regele Peter, un aventurier faimos si dornic sa fie acceptat si iubit asa cum este, Iepurele-Gaina vrea sa aiba parte de propria mare aventura chiar si asa, stangaci, cum este. Dupa ce marele raufacator … Continuă lectura „Nou in cinematografe: Iepurele-Gaina si Hamsterul Intunericului”


1 2 3 238