Femeile care inspiră oferă stare de bine

Campania socială națională “Femei care inspiră” a adus împreună peste 200 de femei în elegantul foaier al Operei Naționale Române. La invitația Asociației Părinților Isteți, mame din București s-au întâlnit pentru a găsi împreună inspirație și pentru a obține mai ușor o stare de bine, chiar și în momentele în care viața vine cu multe … Continuă lectura „Femeile care inspiră oferă stare de bine”

Persoanele cu dizabilităţi din echipa Caiac SMile au făcut imposibilul posibil la Muntele Mic

Muntele Mic a rămas chiar mic în faţa curajului, determinării şi pasiunii pentru schi şi senzaţii tari a membrilor cu nevoi speciale din Asociaţia Caiac SMile. Prin acţiunea lor extrem de atipică şi curajoasă, persoanele cu dizabilităţi au dovedit României şi lumii întregi că nu există limite şi că atât timp cât există voinţă, ei … Continuă lectura „Persoanele cu dizabilităţi din echipa Caiac SMile au făcut imposibilul posibil la Muntele Mic”

Concurs de scurtmetraje despre copilărie, dedicat tinerilor

Organizatorii festivalului „CineCopilăria de Elisabeta Bostan” anunță lansarea Concursului de scurtmetraje românești „Unde ești, copilărie? | S’Curte”, odată cu cea de-a doua ediție a proiectului, programată în luna aprilie a acestui an, la Buhuși. În cadrul concursului, participanții sunt invitați să prezinte, într-un mod original, Copilăria, cea mai frumoasă și îndrăgită perioadă a vieții. Concursul, … Continuă lectura „Concurs de scurtmetraje despre copilărie, dedicat tinerilor”

Aventurile Inspectorului Sun – în curând în cinematografe!

La final de iarnă, Vertical Entertainment aduce în cinematografe o nouă animație distractivă potrivită pentru copii și părinți: Aventurile Inspectorului Sun! În lumea insectelor, inspectorul Sun se pricepe mai bine decât oricine să descopere adevărul din spatele misterelor, chiar dacă boacănele se țin scai de el. Când tocmai câștiga ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta … Continuă lectura „Aventurile Inspectorului Sun – în curând în cinematografe!”

În curând în cinematografe: Asterix & Obelix – Regatul de Mijloc

Nici cele mai periculoase obstacole nu le-au stat vreodată-n cale, indiferent de misiunile pe care le-au avut de îndeplinit. Sunt neînfricați, de nedespărțit și dețin și o poțiune magică! Asterix și Obelix revin pe marile ecrane! Iar de data asta pornesc spre Regatul de Mijloc. Vor încerca să salveze poporul chinez și să se opună … Continuă lectura „În curând în cinematografe: Asterix & Obelix – Regatul de Mijloc”

Materiale gratuite, idei de activități și sesiuni de instruire pentru profesori și învățători în Săptămâna Verde, cu Viitor Plus

Viitor Plus organizează, în săptămâna 20-24 februarie, sesiuni online de formare pentru toți profesorii interesați să afle răspunsuri legate de conceptele cheie ale educației de mediu – schimbări climatice, economie circulară, plantări, precum și elemente cheie ale formării competențelor de mediu prin educație nonformală. Seria de evenimente debutează cu evenimentul-dezbatere Primii pași în Săptămâna Verde, … Continuă lectura „Materiale gratuite, idei de activități și sesiuni de instruire pentru profesori și învățători în Săptămâna Verde, cu Viitor Plus”

Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy

Cea de-a opta editie a Galei Lideri pentru Liderasi – powered by Itsy Bitsy a adus alaturi zeci de lideri pentru liderasi, pentru a petrece impreuna o seara dedicata proiectelor valoroase desfasurate, in 2022, in beneficiul copiilor din Romania. Gala Lideri pentru Liderasi 2023 – powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 15 februarie si … Continuă lectura „Zeci de lideri pentru liderasi, aplaudati si premiati la Gala Itsy Bitsy”

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023

An de an, incepand din 2016, Gala Itsy Bitsy aduce recunoastere liderilor care inspira admiratie prin proiectele valoroase pe care le desfasoara, cu o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor. La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2023 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2022 si le aducem aprecierea noastra … Continuă lectura „Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2023”

Asociația P.A.V.E.L. a încheiat proiectul „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a derulat în cursul anului 2022, cu sprijin financiar din partea Fundației United Way România, al treilea an al proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”. Scopul proiectului a fost creșterea speranței de viață a pacienților cu cancer, copii și tineri, … Continuă lectura „Asociația P.A.V.E.L. a încheiat proiectul „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer””

S-a lansat proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educatie

La sediul Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” a avut loc, pe 31 ianuarie, conferința de lansare a proiectului SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educatie, realizat cu finanțare nerambursabilă prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european EEA Grants 2014-2021”. Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea unui pachet complex de servicii integrate de sănătate pentru … Continuă lectura „S-a lansat proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educatie”

În curând în cinematografe: Năstrușnicul Motan Maurice

Când un motan e pe cale să uneltească cele mai neașteptate înșelătorii alături de prietenii săi și de banda tuturor rozătoarelor, viața micului orășel pe unde-și fac veacul nu are cum să mai fie aceeași. Maurice nu e deloc o pisică ca oricare alta. Vorbește, inventează povești, vrea să se îmbogățească și nimic nu pare … Continuă lectura „În curând în cinematografe: Năstrușnicul Motan Maurice”

Coaliția între autorități, comunități locale, ONG-uri, instituții internaționale și mediul de afaceri poate contribui la reducerea intensității abandonului școlar

Dezbaterea primei reuniuni din acest an a proiectului național „Pactul pentru Tineri”, organizat de către Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)* în parteneriat cu Ministerul Educației, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, UNICEF și Banca Mondială, care a avut loc la Bacău pe 19 ianuarie, a evaluat experiența unui … Continuă lectura „Coaliția între autorități, comunități locale, ONG-uri, instituții internaționale și mediul de afaceri poate contribui la reducerea intensității abandonului școlar”

1000 de persoane cu dizabilități vor schia pe pârtiile din România, în această iarnă prin inițiativa Caiac SMile. Debutul proiectului la Cheile Grădiștei

Prin intermediul sportului, Asociația Caiac SMile transformă dizabilitățile în abilități și temerile în zâmbete! Asociația Caiac SMile a dat startul proiectului ”Tabere de schi adaptat”, o extensie a proiectului de anul trecut, intitulat „Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze”, însă la o scară mult mai mare. În sezonul de iarnă 2022 – 2023, … Continuă lectura „1000 de persoane cu dizabilități vor schia pe pârtiile din România, în această iarnă prin inițiativa Caiac SMile. Debutul proiectului la Cheile Grădiștei”

Asociația P.A.V.E.L. a fost selectată printre câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a demarat începând cu 1 ianuarie 2023 un nou proiect, cu o durată de 7 luni. Proiectul ”Alături de copiii din spital – Relaxare emoțională prin realitate virtuală (VR)” este sprijinit de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor … Continuă lectura „Asociația P.A.V.E.L. a fost selectată printre câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor”

Animația Mumiile: Aventuri Moderne este acum în cinema!

Animație Mumiile: Aventuri Moderne, cea mai nouă distribuție Vertical Entertainment, este de astăzi în cinematografele din toată țara. Filmul urmărește aventurile a trei mumii egiptene care trăiesc într-un oraș secret subteran, ascuns în Egiptul antic, și ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc într-o călătorie plină de aventură în căutarea unui inel. Prințesa, Tuth (un … Continuă lectura „Animația Mumiile: Aventuri Moderne este acum în cinema!”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!

Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la o noua editie a primei scoli gratuite de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a cincea editie!”

În curând în cinematografe – Lumea secretă a spiridușilor!

Te-ai gândit vreodată că în fiecare casă locuiește câte un spiriduș nevăzut? Un personaj care ar putea oricând să schimbe rutina lucrurilor pe care ești obișnuit să le faci, care o să lase dezordine în urma ta sau o să pună la cale mai neașteptate trucuri? Exact așa cum face Finnick – un personaj cu … Continuă lectura „În curând în cinematografe – Lumea secretă a spiridușilor!”

FĂURITORI DE VIITOR pentru copiii cu dizabilități

Îți aduci și tu aminte? Distracția de pe drum. Prietenii. Jocurile. Poveștile din jurul focului. Era vară. Erai în tabără. Peste 90% dintre copiii cu dizabilități nu au astfel de amintiri. Ei știu doar că nu pot să meargă în tabără. Nici măcar o zi.Construiește alături de Help Autism o tabără pentru toți copiii. Ajută-i … Continuă lectura „FĂURITORI DE VIITOR pentru copiii cu dizabilități”

Premieră de film: Două inimi

Din 26 decembrie, Vertical Entertainment te invită în cinematografe pentru o producție românească ce aduce un suflu nou: Două inimi! Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și în care … Continuă lectura „Premieră de film: Două inimi”

Motanul Încălțat: Ultima dorință – în curând în cinematografe

Ești pregătit pentru o nouă aventură palpitantă iarna aceasta? Motanul Încălțat revine pe marile ecrane și are de înfruntat cea mai dificilă misiune: să găsească legendara Ultimă Dorință. Eroul nostru și-a consumat opt dintre cele nouă vieți pe care le avea, așa că acum nu-i rămâne decât să le recupereze pe toate cele pierdute. Va … Continuă lectura „Motanul Încălțat: Ultima dorință – în curând în cinematografe”


1 2 3 240