Maria Bădoi, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Bădoi are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să cânte, să citească, e pasionată de matematică, iar când se face mare vrea să devină chirurg. În calitate de studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe … Continuă lectura „Maria Bădoi, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Hostiuc, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Hostiuc are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place cel mai mult să deseneze și să creeze. A realizat deja, până acum, rochii, genți și chiar pantofi. Nu e de mirare, așadar, că atunci când se face mare vrea să devină … Continuă lectura „Maria Hostiuc, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Andrei Vițelaru, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Andrei Vițelaru are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Andrei e pasionat de fotbal, Star Wars și Pokemon, dar și de animale. De asemenea, îi place să petreacă timp cu familia lui, jucând jocuri de societate. Când va fi mare, Andrei spune că … Continuă lectura „Andrei Vițelaru, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Tania Pavel, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Tania Pavel are 8 ani si a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Tania spune că se distrează mult în familie, împreună cu părinții și cu sora ei mai mică, Otilia. De asemenea, Tania face cursuri de engleză, înoată și se dă cu rolele, iar cea mai … Continuă lectura „Tania Pavel, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Iasmina Moga Shaban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Iasmina Moga Shaban are 8 ani si a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Iasminei îi place să petreacă timp cu părinții și cu sora ei mai mică, iar una dintre pasiunile ei este gimnastica. De asemenea, când va fi mare, Iasmina își dorește să devină jocheu, pentru … Continuă lectura „Iasmina Moga Shaban, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Mailat, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Mailat are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să se petreacă timp împreună cu părinții și cu sora ei mai mică, Ioana, iar printre pasiunile ei se numără șahul, desenatul și călăria. În calitate de studentă la Școala de … Continuă lectura „Maria Mailat, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Maria Susan, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Maria Susan are 7 ani și a deschis cel de-al doilea modul al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a 6-a. Mariei îi place să fie activă, să facă sport, să mănânce și să deseneze. Mai mult, ea spune că, atunci când va fi mare, vrea sa devină „desenatoare profesionistă”. … Continuă lectura „Maria Susan, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a sasea editie!

Pagina de inscriere > Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina! Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in … Continuă lectura „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a sasea editie!”

Ini Mini Maini Mo

Ini Mini Maini Mo – vara asta este Ohoho! In vacanta de vara, SuperEroii de la Itsy Bitsy ii asteapta pe copii pe frecventele Itsy Bitsy cu jocuri si multa joaca, in noua emisiune de vacanta Ini Mini Maini Mo! Copiii pot intra in direct la radio cu personajele lor preferate zilnic, de luni pana vineri, intre … Continuă lectura „Ini Mini Maini Mo”

Spectacole cu și pentru copii pe Scena Poveștilor, la 1uniFEST!

Copiii vor avea parte și anul acesta, la Scena Poveștilor din cadrul 1uniFEST, de momente speciale – de teatru de păpuși, improvizație, muzică, povești și poezie. Iată ce pot vedea, asculta și aplauda copiii și părinții la Scena Poveștilor pe 1 iunie, de dimineață până seara: Descoperă AICI și alte motive de sărit în sus … Continuă lectura „Spectacole cu și pentru copii pe Scena Poveștilor, la 1uniFEST!”

Miruna Leu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Miruna Leu are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Miruna locuiește în Bucuresti alături de familia ei, petrecând foarte mult timp împreună. Printre pasiunile Mirunei se numără pictura și muzica, iar când va fi mare își dorește să devină scriitoare. La Școala de … Continuă lectura „Miruna Leu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Sofia Dumitru, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Sofia Mihaela Dumitru are 9 ani și vine la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină în perioada 8 – 11 mai. Sofiei îi place să citească, să joace șah și să gătească, iar când va fi mare se gândește că i-ar plăcea să devină chirurg, actriță, frizeriță sau învățătoare. Află mai … Continuă lectura „Sofia Dumitru, studentă la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Nicholas Manole, abolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Nicholas Manole are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Nicholas locuiește în București alături de mama, tatăl și sora lui Eva, iar când au timp le place să se joace jocuri împreună. Nicholas este pasionat de desen, jocuri video și de mersul cu … Continuă lectura „Nicholas Manole, abolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Teo Ștefan, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Teo Gabriel Vladimir Ștefan are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Cele mai mari pasiuni ale lui Teo sunt muzica și dansul, fiind prezent pe scenă încă de la doi ani, alături de Andra Gogan și de trupa Sirenele. La Școala de SuperEroi … Continuă lectura „Teo Ștefan, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Înscrie-te la cursele SuperEroi pentru Viață!

Locurile la curse s-au ocupat. Te așteptăm să descoperi zecile de activități pe care ți le-am pregătit la SuperEroi pentru Viață! Vino pe 22 aprilie în Parcul Lumea Copiilor din București, de la ora 10:00 la ora 18:00, la evenimentul SuperEroi pentru Viață, pentru o zi dedicată mișcării și stilului de viață sănătos alături de … Continuă lectura „Înscrie-te la cursele SuperEroi pentru Viață!”

Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Ema Demetra David are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Emei și familiei ei le place să petreacă timp împreună și să se joace o grămadă de jocuri. Cele mai mari pasiuni ale Emei sunt, însă, dansul și cântatul la pian. La Școala … Continuă lectura „Ema David, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Gabriela Mihai, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Gabriela Mihai are 9 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Gabriela petrece mult timp împreună cu familia, gătind și jucându-se, iar una din pasiunile ei este cântatul la pian. La Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină, Gabriela a aflat cum … Continuă lectura „Gabriela Mihai, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

Vladimir Paramanov, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Vladimir Paramanov are 7 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Lui Vladimir îi place să-ți petreacă timpul cu părinții și fratele lui mai mic, Alexei, să joace board game-uri și să gătească împreună. De asemenea, lui Vladimir îi place medicina, dorind să descopere lucruri … Continuă lectura „Vladimir Paramanov, absolvent al Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”

David Bulboacă, absolvent al Școlii de SuperEroi – Învață oul pe găină

David Bulboaca are 10 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Lui David îi place să se joace în familie și se plimbă mult. Este pasionat de jocuri de construcție și îi plac sporturile de iarna, precum patinajul și ski. La Școala de SuperEroi Itsy … Continuă lectura „David Bulboacă, absolvent al Școlii de SuperEroi – Învață oul pe găină”

Anastasia Constantinescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină

Anastasia Maria Constantinescu are 8 ani și a absolvit Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină, ediția a cincea. Anastasiei îi place să petreacă timp cu părinții ei și să facă sport împreună. Îi place să gătească alături de mama și să joace baschet prin casă cu tatăl ei. Anastasia are ca … Continuă lectura „Anastasia Constantinescu, absolventă a Școlii de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață oul pe găină”


1 2 3 7