In direct cu Mos Craciun
In direct cu Mos Craciun

intre orele 20:00-21:00, de luni pana vineri Pentru ca am fost cuminti, Mos Craciun a venit mai devreme la Itsy Bitsy si doreste sa vorbeasca cu tooooti copiii. In perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2017, micutii pot intra „In direct cu Mos Craciun” la 0725.300.700 (numar cu tarif normal), sa-i spuna o poezie, o dorinta sau pur si … Continuă lectura „In direct cu Mos Craciun”

Bebedril te premiaza!
Bebedril te premiaza!

In lupta cu neplacerile cauzate de inamicul Tuse Seaca, Bebedril sirop sare in ajutor copiilor cu varsta intre 6 luni si 6 ani. Glicerolul din compozitie si aroma placuta de capsuni ii vor calma iritatia celui mic si ii vor reda starea de veselie. Castiga si tu un sirop Bebedril si un nebulizator Trussa! Tot … Continuă lectura „Bebedril te premiaza!”

Povestile Nivea va aduc premii magice!

Nivea Creme a pregatit 16 kituri de poveste pentru intreaga familie, formate din: gel de dus Nivea Creme Care, lapte de corp Nivea Rich Nourishing, deodorant Protect&Care, after shave si deodorant Protect&Care, carte de povesti Nivea si set de magnetei cu Leo, Mia, Urechila si Mica Zana. Tot ce trebuie sa faceti, este sa urmariti … Continuă lectura „Povestile Nivea va aduc premii magice!”