Concurs: Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti

Pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte inteligenta emotionala, Asociatia Parintilor Isteti, in parteneriat cu Itsy Bitsy si cu finantarea Primariei Sectorului 3, organizeaza concursul „Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti”. Bullyingul este un comportament repetat in timp, care are efectul de a ridiculiza si umili, fiind indreptat spre ranirea fizica sau … Continuă lectura „Concurs: Gradinite fara Bullying, in Sectorul 3, Bucuresti”

Concurs! Incepe aventura. Hai sa ingrijim natura!
Concurs! Incepe aventura. Hai sa ingrijim natura!

Simpaticul Dino, va invita la concurs! Ascultati, in fiecare zi alaturi de cel mic, rubrica „Incepe aventura. Hai sa ingrijim natura”, din cadrul emisiunii ItsyBitsyNeata, in perioada 11 – 22 septembrie. Apoi, prindeti momentul concursului, sunati la numarul 0725.300.700 si incurajati-i pe prichindei sa participe la concurs. Danonino a pregatit cate un premiu in fiecare zi … Continuă lectura „Concurs! Incepe aventura. Hai sa ingrijim natura!”

Gaseste ghiozdanul pitit si Koh-I-Noor te premiaza!

Incepem cautarea ghiozdanului pitit la Itsy Bitsy FM! Ramai pe frecventa copilariei de luni pana vineri, de la 17:00 la 21:00 si afla unde s-a pitit ghiozdanul ghidus. In dimineata urmatoare, suni in direct la ItsyBitsyNeata, le spui lui Itsy si lui Bitsy unde s-a pitit ghiozdanul si castigi un ghiozdan plin cu rechizite: caiete … Continuă lectura „Gaseste ghiozdanul pitit si Koh-I-Noor te premiaza!”

Castiga un voucher de SuperPrimavara de la Sensiblu!
Castiga un voucher de SuperPrimavara de la Sensiblu!

Sensiblu deschide SuperPrimavara cu 10 vouchere in valoare de 300 de lei! Cum poti intra in posesia unui voucher de cumparaturi Sensiblu? Simplu! Asculta, in perioada 08 – 19 mai, emisiunea Happy Music cu Ruxandra si Marius, fii pregatit sa raspunzi la intrebarea adresata de Ruxandra si Marius (0725 300 700 – numar cu tarif … Continuă lectura „Castiga un voucher de SuperPrimavara de la Sensiblu!”