Incepe toamna cu premii Bebedril!

Ramai pe frecventa Itsy Bitsy si poti castiga  nebulizatorul Trussa si sirop Bebedril pentru tusea seaca Bebedril: sirop pentru tuse uscata – exclusiv pe baza de glicerol Bebedril este un sirop pentru tuse uscata exclusiv pe baza de glicerol. Formula sa este special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta … Continuă lectura „Incepe toamna cu premii Bebedril!”

Kinder implineste 50 de ani si te invita la concurs!

Pe 14 octombrie, Kinder aniverseaza 50 de ani de existența in intreaga lume. Pentru a pentru a sarbatori asa cum se cuvine, Kinder invita iubitorii mai mici și mai mari de experiente pline de bucurie impreuna la o petrecere aniversara, duminica, 14 octombrie, incepand cu ora 14, in Piata Universitatii. Iar pana atunci, parintii sunt … Continuă lectura „Kinder implineste 50 de ani si te invita la concurs!”

Concurs: Completeaza Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun
Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun se apropie de final!

Perioada de inscrieri s-a incheiat! Ramai pe Itsy Bitsy sa afli numele castigatorului!  Indragita realizatoare TV, Ela Craciun, se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara si vrea sa fii parte din povestea ei. Ghiceste ce greutate va avea bebelusul ei la nastere si poti castiga 1.000 de euro!  Fie ca o stii din … Continuă lectura „Jurnalul de Sarcina al Elei Craciun se apropie de final!”