Despre noi

Itsy Bitsy este radioul tuturor familiilor din Romania, indiferent de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice. (conform Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii)

www.itsybitsy.ro este un site pentru parinti.

Site-ul contine teme de interes pentru parintii copiilor de 0 – 12 ani, din Romania, are continut propriu si preia materiale redactionale de la Itsy Bitsy FM si de la parteneri educationali.

Itsy Bitsy FM contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru copiii, permitand contributia fiecarei organizatii, institutii, brand, partener educational, specialist etc la co-crearea unei lumi mai bune pentru copii.

Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, caci ne poti asculta in 20 mari orase din toata tara si on-line aici. Bucurie in familie inseamna pentru noi atat parinti fericiti, cat si copii veseli, care invata despre viata prin joc.

Itsy Bitsy ofera un mediu sanatos si sigur pentru copii. Itsy Bitsy face educatie prin joc si raspunde cerintelor si nevoilor educative ale copiilor din perspectiva creativitatii, accesibilitatii si atractivitatii, interactivitatii si sigurantei educationale a copiilor.

In acelasi timp, Itsy Bitsy ajuta parintii sa inteleaga importanta lor in viata copiilor si ca educatia copiilor incepe cu educatia lor ca parinti, ii ajuta cu tips& tricks de parenting, cu recomandari de petrecere a timpului liber, cu programe relaxante.

Parintii au un program radio doar pentru ei, in intervalele orare 09:00 – 18:00 (luni vineri) si 22:00 – 07:00, in care asculta muzica lor preferata si emisiuni care sa le aduca o stare de bine si informatii de care ai nevoie. Pentru ca adesea intrebarile parintilor sunt mai multe decat cele ale copiilor, la Itsy Bitsy lucram cu cei mai buni specialisti din sanatate, psihologie si educatie, ca sa iti oferim raspunsuri utile si de incredere. Scopul tematicilor abordate este acela de a avea cat mai multi parinti bine informati, care sa stie cum sa discute cu copii lor problematicile cu care se confruna acestia in societatea zilelor noastre. Credem ca un parinte informat poate lua mai responsabil decizii privind educatia copilului sau.

Itsy Bitsy ofera ascultatorilor sai informare cat mai diversa si cat mai completa, din partea celor mai buni specialisti din diferite arii de dezvoltare a copilului si omului in general. Opiniile specialistilor au la baza studii stiintifice, experiente profesionale si personale. Realizatorii de continut Itsy Bitsy creaza un cadru al impartasirii opiniilor diverse si pun pe primul loc interesul copilului, pentru ca acesta sa isi implineasca menirea si sa isi conduca viata.

Stim ca pentru fiecare parinte siguranta si dezvoltarea sanatoasa a copilului sunt cele mai importante, de aceea programele noastre pentru familie, sunt alternativa sanatoasa de divertisment, care il implica si il ajuta sa-si dezvolte creativitatea. Cei doi eroi extraterestri, Itsy si Bitsy, aduc veselie si chef de joaca in viata oricarui copil, transformand un drum cu masina intr-o joaca si o dimineata in familie, intr-o distractie activa, oferind timp de calitate petrecut in familie.

Grila de emisiuni Itsy Bitsy

Emisiuni pentru parinti

➡️ Happy Music, cu Marius Constantinescu, de LUNI pana VINERI, 09:00-12:00
➡️ Educatie fara Bla Bla, cu Ruxandra Rusan, LUNI, 15:00-16:00(emisiune transmisa si LIVE pe Facebook)
➡️ Traieste Sanatos cu Simona, MARTI, 15:00-16:00 (emisiune transmisa si LIVE pe Facebook)
➡️ Tati in Dialog, cu Alex Zamfir, MIERCURI, 15:00-16:00
➡️ In direct cu Urania Cremene, JOI, 15:00- 16:00 (emisiune transmisa si LIVE pe Facebook)
➡️ Before and After, cu Andrei si Catalina, VINERI, 15:00-16:00
➡️ Traieste Sanatos cu Simona, de luni pana vineri, de la orele 06:30, 12:30 si 14:30

Emisiuni pentru copii

➡️ Itsy Bitsy Neata, de LUNI pana VINERI, 07:00-09:00
➡️ Super Zapa, de LUNI pana VINERI, 18:00-20:00
➡️ Povestea de Seara, de LUNI pana VINERI, ora 21:00
➡️ Enciclopedia Zimitot, de LUNI pana VINERI, la 20:00; SAMBATA si DUMINICA, de la 11:00, 18:00 si 20:00

In jurul ITSY BITSY FM s-a construit o adevarata comunitate, un grup numeros de oameni interesati de starea de bine a familiei, de educatia si cresterea copiilor. Impreuna vrem sa oferim sprijin si inspiratie parintilor si copiilor prin cele mai facile canale media: radio, site, newsletter, Facebook, YouTube. 

Adresa:
Str. Leonida, Nr, 19, Sector 2, Bucuresti

View My Saved Places in a larger map
Telefon: 021 311 98 10
Fax: 0372 870 237

Telefonul ascultatorului: *ITSY (*4879)

SC ON AIR STUDIO SRL
Sediul social: Str. Istriei nr. 4, bl. 21 E, sc. 1, et. 1, ap. 9,
sector 3, Bucuresti
Punct de lucru: Str. Leonida, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
Cont bancar: RO30BTRL04701202B88758XX
Banca Transilvania Sucursala Pantelimon

E-mail:
radio@itsybitsy.ro
vanzari@itsybitsy.ro
stiri@itsybitsy.ro
marketing@itsybitsy.ro
muzica@itsybitsy.ro