In direct cu Urania Cremene: Cum obtinem cooperarea copilului?

Daca in prima editie a emisiunii „In direct cu Urania Cremene”, am discutat despre cum ii responsabilizam pe cei mici, pe 14 februarie am abordat probabil unul dintre cele mai asteptate subiecte: „Cum obtinem cooperarea copilului”.

Orice parinte isi doreste un copil cuminte si ascultator, insa realitatea este, de multe ori, alta. Atunci cand vor sa isi convinga copilul sa faca ceea ce ii cere, un parinte apeleaza la tehnici care in loc sa il faca pe cel mic sa „colaboreze”, nu fac altceva decat sa il determine sa faca si mai rau.
Ei bine, Urania Cremene a raspuns la intrebarile celor care si-au dorit sa afle cum sa determine pe cei mici sa fie mai cooperanti.

Daca nu ai urmarit transmisiunea live de pe Facebook, poti viziona emisiunea mai jos:

Urmatoarea tema este “Gestionarea emotiilor la copii”

Trimite intrebarile tale legate de acest subiect sub forma de comentarii in aceasta pagina si asculta emisiunea de joi, 28 februarie, de la 15:00 la 16:00, pentru a afla solutiile pe care le propune Urania Cremene.

Ii poti adresa Uraniei intrebarile tale si in timpul emisiunii, sunand la *ITSY sau direct din aplicatia gratuita ITSY BITSY FM, sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy FM, unde emisiunea „In direct cu Urania Cremene” va fi transmisa LIVE.

Hai sa aflam impreuna ce este nevoie sa facem ca sa ajunga copiii nostri adulti impliniti!

Lasa-ne intrebarile tale legate de tema saptamanii in rubrica de comentarii de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s