Irina Rimes este regina pe marile ecrane, numai in „Marea Aventura Lego 2”

 

Aflata la debutul sau in dublajul de animatie, Irina Rimes poate fi auzita din 15 februarie pe marile ecrane, in interpretarea reginei Watevra Wa’Nabi din ,,Marea Aventura Lego 2”, mult asteptata continuare a animatiei care a dat startul freneziei LEGO.

Antrenor in celebra emisiune-concurs ,,Vocea Romaniei”, de pe Pro Tv, Irina Rimes canta si incanta in rolul extravagantei regine Watevra Wa’Nabi.

Despre prima ei experienta in studioul de dublaj si personajul interpretat, artista declara:

,,Este prima oara cand fac asta si recunosc ca m-am gandit bine inainte sa accept aceasta provocare, pentru ca sunt constienta ca nu pot sa fac absolut tot ce imi doresc si ca probabil abilitatile s-ar putea sa ma limiteze. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut si cred ca o sa mai fac asta. Cand mi s-a propus sa dublez regina, personajul principal, m-am simtit putin flatata, chiar daca este un personaj negativ, pentru ca ma regasesc in anumite glume pe care le face, in tiparele ei de comportament. Sunt si eu uneori rautacioasa, cu masura, insa consider ca nu e un pacat mare sa fii asa din cand in cand.”, a concluzionat Irina Rimes.

Dupa cinci ani in care totul a fost grozav, locuitorii din Bricksburg sunt din nou in pericol: invazia extraterestra LEGO DUPLO, condusa de regina Watevra, distruge orasul mai repede decat poate fi reconstruit.
In calitate de regina a indepartatei galaxii Systar, Watevra este o piesa strategica, cu o forma mereu schimbatoare si un plan secret, care le va putea schimba vietile tuturor, in frunte cu Emmet si Lucy.

Lupta pentru a invinge inamicul si a restaura armonia ii va transporta pe Emmet, Lucy, Batman si prietenii lor in tinuturi foarte foarte indepartate, catre lumi neexplorate, inclusiv intr-o galaxie unde totul este cantat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea si abilitatile de reconstructie, dar ii va ajuta in acelasi timp sa afle cat de speciali sunt.

O productie Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animatia „Marea Aventura LEGO 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, in varianta 3D dublata in limba romana.

LEGO, DUPLO, logo-ul LEGO, minifigurinele, piesele si imbinarea lor sunt marca inregistrata The LEGO Group. 2018 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate.

BATMAN este marca inregistrata DC Comics.

Clipul care cuprinde imagini cu Irina Rimes din studioul de dublaj, precum si declaratiile artistei despre rol si intreaga experienta a dublajului, poate fi vizionat aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s