urania cremene copil responsabil

In direct cu Urania Cremene: Cum cresti un copil responsabil?

Urania Cremene este mama si, probabil, cel mai apreciat expert in Parenting din Romania. Are o experienta de peste 15 ani ca trainer si public speaker, iar in ultimii treu ani a organizat peste 300 de seminarii gratuite de parenting, conferinte si workshop-uri intensive la care au participat peste 70.000 de parinti din toata tara.

In prima editie a emisiunii „In direct cu Urania Cremene”, tema a fost „Cum crestem un copil responsabi?”, iar mamicile nu au ezitat sa ii adreseze Uraniei intrebarile la care abia asteptau sa afle raspuns. Daca nu ai urmarit transmisiunea live de pe Facebook, poti viziona emisiunea mai jos:

Urmatoarea tema este “Cum obtin cooperarea copilului?”

Trimite intrebarile tale legate de acest subiect sub forma de comentarii in aceasta pagina si asculta emisiunea de joi, 14 februarie, de la 15:00 la 16:00, pentru a afla solutiile pe care le propune Urania Cremene.

Ii poti adresa Uraniei intrebarile tale si in timpul emisiunii, sunand la *ITSY sau direct din aplicatia gratuita ITSY BITSY FM, sau pe pagina de Facebook Itsy Bitsy FM, unde emisiunea „In direct cu Urania Cremene” va fi transmisa LIVE.

Hai sa aflam impreuna ce este nevoie sa facem ca sa ajunga copiii nostri adulti impliniti!

Lasa-ne intrebarile tale legate de tema saptamanii in rubrica de comentarii de mai jos:

Un comentariu la „In direct cu Urania Cremene: Cum cresti un copil responsabil?”

  1. Buna, Urania. Ce pot sa fac sa ma inteleg cu copilul cand vine vorba de spalatul pe cap? Are 2 ani si jumatate si se impotriveste de fiecare data cand vine momentul sa-l spalam pe cap (chiar daca pana la 2 ani era totul perfect).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s