zambet-comunicare

Importanta zambetului in comunicare

Zambetul este o parte importanta a comunicarii si singurul gest universal pe care il inteleg toate popoarele. Printr-un simplu zambet, poti transmite foarte multe informatii despre tine celor din jur, iar specialistii sustin ca exista 43 de tipuri de zambete.

Zambetul influenteaza intr-o masura destul de mare felul in care suntem perceputi de cei din jurul nostru, motiv pentru care este important sa avem grija de sanatatea dintilor nostri si sa acordam o atentie deosebita igienei orale.

Ce putem face pentru a avea un zambet frumos

Sanatatea orala incepe de acasa, asa ca este foarte important sa ne spalam corect pe dinti. Un periaj corect ne poate scapa de foarte multe probleme dentare, ne asigura un zambet frumos si o respiratie proaspata.
Periajul ar trebui sa dureze minimum 3 minute si sa se intample de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara.

La fel de importante sunt periuta si psta de dinti, care trebuie alese in functie de dantura si de problemele stomatologice cu care ne confruntam. Exista persoane care se confrunta cu hipersensibilitate dentara, cu depuneri de tartru sau care vor sa aiba dinti cat mai albi.

Despre cum ne pastram zambetul frumos si sanatos am discutat cu Dr. Lorelei Nassar, medic specialist implantolog, in emisiunea „Traieste Sanatos cu Simona”:

Foto: Background photo created by katemangostar – www.freepik.com


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s