Olimpiada de hidratare

 

 

 

CASTIGATORI

 1. Micsa Daniel-Nicolae
 2. Gabriela Simionescu
 3. Marasescu Irina

In luna Iunie, SuperEroii de la Itsy Bitsy hidratati de AQUA Carpatica Kids lanseaza o noua joaca „Olimpiada jocurilor AQUA Carpatica Kids”.
Vara aceasta joaca vine la share cu toata familia, iar de pe terenul de joaca nu trebuie sa lipseasca sticluta cu apa.

Pentru antrenamentul de acasa, Spinner revine cu exercitiile de hidratare, Spark te provoaca la o serie de activitati de arts & crafts, plus multe alte surprize de la ceilalti SuperEroi. Daca esti curios sa afli care este gradul tau de hidratare, incearca calculatorul de mai jos.

Startul la „Olimpiada jocurilor AQUA Carpatica Kids ” se va da din orice sufragerie, parc sau curte de bloc! Este nevoie doar de mici SuperEroi inspirati, care sa ne aduca jocuri si provocari noi.

3,2,1… Haideti sa share-uim joaca!

Asteptam sa inscrieti jocurile voastre preferate pentru a participa la „Olimpiada jocurilor AQUA Carpatica Kids”! Pentru cei mai energici dintre voi Itsy Bitsy si AQUA Carpatica Kids au pregatit premii de joaca si hidratare.

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AQUA Carpatica Kids, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AQUA Carpatica Kids.

  Surprinde-l pe cel mic sau pe intreaga familie participand la Olimpiada jocurilor AQUA Carpatica Kids . In olimpiada adunam cele mai interesante jocuri in familie sau activitati sportive.

  "Activitatea ta din olipiada : "
  Inscrie o poza cu activitatea ta.


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s