Bula de hidratare cu Spinner

Copiii au nevoie de miscare zilnica, pentru ca aceasta contribuie la o buna dezvoltare a lor fizica, dar si psihica.

Stim ca in aceasta perioada de stat in casa este mai greu ca cei mici sa isi consume energia si sa aiba un program de miscare bine stabilit. Lipsa exercitiilor fizice, a jocurilor in aer liber sau a orelor de sport organizate poate afecta si hidratarea corespunzatoare cu care copiii sunt obisnuiti.

AQUA Carpatica Kids, impreuna cu SuperEroul Spinner au gasit insa solutia! Cum poti face miscare in casa si totodata sa te hidratezi corect?

Incepand cu 24 martie, in fiecare zi de marti, miercuri si joi timp de o luna, copiii vor putea urmari LIVE pe Facebook-ul Itsy Bitsy ,, Bula de hidratare cu Spinner” de la ora 15:15.

Spinner ii invita pe cei mici la o serie de exercitii pe care sa le faca impreuna in casa pentru ca aceasta perioada sa treaca mai usor si pentru a se mentine in forma si hidratati corect!

Cei mici pot exersa impreuna cu Spinner si se pot hidrata cu AQUA Carpatica Kids in timpul programului de antrenament live, iar apoi ori de cate ori vor sa repete exercitiile pot viziona din nou filmuletele aici pe pagina.

,,Bula de hidratare cu Spinner” este un bun prilej de miscare pentru cei mici, dar si pentru cei mari care pot petrece astfel timp de calitate impreuna cu copiii lor in casa, intr-un mod organizat, ce contribuie si la starea lor de bine!

Asa ca, nu uitati – in orice situatie va aflati, este important cum puteti sa va miscati si corect sa va hidratati!

Bula de hidratare cu Spinner | Dusul imaginar

Bula de hidratare cu Spinner | Hai sa facem incalzirea!

Bula de hidratare cu Spinner | Batem toba mare!

Bula de hidratare cu Spinner | Exercitii fizice cu bratele

Bula de hidratare cu Spinner | Exercitii pentru picioare

Bula de hidratare cu Spinner | Antrenamentul supereroilor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s