Hub-ul experential de joaca din IKEA Pallady

Programul IKEA Play Days se desfasoara saptamanal:

 • in zilele de joi si vineri, in intervalul 18:30 -20:00, copiii vor putea participa la activitatile experimentale de la Etajul creativ: art & craft, pictura, desen si tot felul de activitati creative;
 • in fiecare sambata, in intervalul 10:30 – 13:00, are loc Petrecerea IKEA, proiect de tip party tematic, unde cei mici vor da frau liber imaginatiei, explorand si descoperind comori si invatand prin joaca;
 • simpaticii exploratori sunt asteptati sambata de sambata de DJ Dodi sau SuperZAPA.

Te poti inscrie saptamanal in activitatile dedicate copiilor: Etajul creativ si Petrecerile IKEA conform calendarului si in limita numarului de locuri disponibile.

Activitatile sunt gratuite, realizate cu participare fizica in magazinul IKEA Pallady, conform calendarului si in limita numarului de locuri disponibile.

*varsta minima pentru participare: 4 ani

Misiuni pentru parinti este un proiect de tip atelier pentru parinti si abordeaza diferite teme de interes ce vizeaza sanatatea fizica si emotionala a familiei. Atelierele se vor desfasura cu participare fizica la Cafeneaua suedeza din magazinul IKEA Pallady conform calendarului, in limita numarului de locuri disponibile, pe baza de inscriere. Poti veni insotit de copilul tau, deoarece am pregatit ateliere de joaca in paralel.

Conferintele au loc in ultima joi a fiecarei luni, avand tematici diferite.

 

Calendar Misiuni pentru parinti

 • 30.03.2023: 18:00-19:00 – „Cum te descurci cu provocarile de familie fara ajutor extern?”
  Invitat: Robert Diaconeasa (DaddyCool)
  Moderator: Gabriela Maalouf

  Robert Diaconeasa (DaddyCool) este jurnalist, om de televiziune si expert in comunicare, cu 19 ani de experienta in industria media. Activitatea sa online si offline se concentreaza mult in jurul familiei, alaturi de care se implica in foarte multe proiecte care au la baza educatia. Ca vorbim despre citit, despre responsabilitatea fata de mediu, de actiuni caritabile pentru copiii din medii defavorizate, Robert este un reper in industrie, proiectele sale avand un impact pozitiv real pentru mai mult de 10.000 de copii din Romania. Iubește copiii si pune accent pe inteligenta lor emotionala, pornind chiar de la nevoile propriilor copii, mergand pana la cei din toata Romania, pe care vrea sa ii invete cat de important este sa isi identifice emotiile, sa le inteleaga, sa le dea curs si sa le foloseasca spre a deveni varianta lor cea mai buna. Crede ca un copil dezvoltat emotional are sanse mai mari sa isi urmeze visurile, sa aiba curaj sa incerce si sa reuseasca orice isi propune, tocmai de aceea este co-fondatorul turneului motivational „Eroul Din Tine”, prin care combina muzica, dansul, acrobatia, teatrul si magia, intr-un spectacol unic in Romania, menit sa le dea avant tuturor copiilor din Romania care au un potential enorm, dar carora nu le deschide nimeni aripile.

 

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor cu agentia de comunicare integrata Kooperativa 2.0, trainer si speaker. Dar in primul rand, asa cum spune chiar el, este tatal celor trei copii si sotul doamnei sufletului sau. A organizat în cei 15 ani de consultanta peste 500 de campanii cu si pentru influnceri. In acelasi timp, a participat ca infuencer la peste 200 de campanii. A scris prima carte despre influencer marketing din România, „Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?”. A tinut peste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor si agentiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente in care subiectul principal a fost social media si comunicarea. A publicat peste 13.000 de postari si articole pe blogul sau, pe care scrie din 2007.

 

 • 25.05.2023: 18:00-19:00 –  „Copiii fac ce vad, nu ce le spui. Cum afecteaza celebritatea online relatia cu copilul?”
  Invitat: Bianca Brad
  Moderator: Gabriela Maalouf

Bianca Brad este greu de incadrat intr-o categorie profesionala… dar sigur poate fi incadrata in grupul oamenilor care au cunoscut succesul, dar pe care nu l-au lasat sa ii schimbe. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, urmata de cursul de actorie de la renumita The Lee Strasberg Theatre Institute din New York. A aparut in emisiuni de divertisment TV, a jucat în filme si seriale TV în Romania și în Germania. A castigat titlul Miss Prințesa Frumuseții. A prezentat doua ediții ale festivalului Cerbul de Aur și multe alte spectacole. A fost manechin și a aparut în zeci de reviste. A fost imaginea sapunului „Lux”. A lansat prima si singura caseta din România cu trucuri despre machiaj.

Este fondatorul Organizatiei E.M.M.A. – singurul ONG din Romania care ofera sprijin parintilor care au pierdut un copil. Este artist voiceover – împrumutându-si vocea reclamelor, filmelor de desene animate, filmelor de prezentare si audiobook-urilor. Este instructor certificat Pilates, formator acreditat, consilier acreditat de dezvoltare personală. Este mama unui adolescent, caruia se straduieste sa ii insufle valori sănătoase si sa ii ofere, pe langa iubirea ei neconditionata, poate cele mai importante lucruri pe care le poate oferi un parinte, copilului său: rădăcini si aripi….


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s