Hub-ul experential de joaca din IKEA Pallady

Programul IKEA Play Days se desfasoara saptamanal:

 • in zilele de joi si vineri, in intervalul 18:00 -19:30, cei mici vor putea participa la activitatile experimentale de la Etajul creativ: art & craft, pictura, desen si tot felul de activitati creative;
 • in fiecare sambata, in intervalul 10:00 – 11:30, cei mici se vor distra la Petrecera IKEA, proiect de tip carnaval, party tematic, unde vor invata sa mixeze si sa danseze alaturi de DJ Dodi;
 • in anumite perioade ale anului – verifica calendarul – tot sambata, in intervalul 10:00 – 11:30, cei mici sunt asteptati in proiectul EcoExploratorii, proiect educativ despre sustenabilitate, unde vor invata sa protejeze natura si sa fie buni cu tot ce e in jur alaturi de SuperZAPA;
 • ziua de sambata continua, in intervalul 11:30 -12:30, cu o invitatie la Vanatoarea de comori, proiect de tip joaca de-a cercetasii, si provocarea de a descoperi indiciile ascunse in magazinul IKEA Pallady.

Te poti inscrie saptamanal in activitatile dedicate copiilor: Etajul creativ, Petrecerile IKEA, EcoExploratorii si Vanatoarea de comori, conform calendarului si in limita numarului de locuri disponibile.

Activitatile sunt gratuite, realizate cu participare fizica in magazinul IKEA Pallady, conform calendarului si in limita numarului de locuri disponibile.

*varsta minima pentru participare: 4 ani

Misiuni pentru parinti este un proiect de tip atelier pentru parinti si abordeaza diferite teme de interes ce vizeaza sanatatea fizica si emotionala a familiei. Atelierele se vor desfasura cu participare fizica la Cafeneaua suedeza din magazinul IKEA Pallady conform calendarului, in limita numarului de locuri disponibile, pe baza de inscriere. Poti veni insotit de copilul tau, deoarece am pregatit ateliere de joaca in paralel.

Conferintele au loc in ultima joi a fiecarei luni, avand tematici diferite.

 

Calendar Misiuni pentru parinti:

 • 29.09.2022: 18:00-19:00 – „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari?”
  Invitata: Tily Niculae
  Moderator: Simona Dragomir

  Tily Niculae este blogger si vlogger de parenting de succes, dupa ce a devenit mama fetitei Sofia (sau Sofisticata, cum i se mai spune) si a baietelului Radu. Actrita cunoscuta pentru rolul jucat in serialul „La Bloc”, Tily a fost realizatoare de emisiuni la Itsy Bitsy FM, fiind un influencer implicat in campania Itsy Bitsy care a facut din 1 Iunie zi libera nationala.

 

Sofia Frunza este antreprenoare, parenting event planner si specialist PR, cu o experienta de peste 10 ani in comunicarea si organizarea de evenimente online si offline. In 2017 a devenit Managing Partner in cadrul agentiei Creative Energy Corner, unde a contribuit la lansarea unei serii de concepte creative pe zona de parenting. Pe langa proiectele agentiei, ofera clientilor si servicii de comunicare online, realizare de campanii social media, influencer marketing, strategii de PR și promovare. A fondat Modern Dads, singura comunitate dedicata exclusiv tatilor, unde ofera spatiu de sustinere, indrumare si invatare.

 

Atena Boca este fondatoarea Asociatiei LaPrimulBebe si mama a doi copii. LaPrimulBebe este cea mai relevanta comunitate online de sprijin pentru proaspete mame din Romania, cu peste 100.000 de membri, singura comunitate romaneasca premiata cu o bursa de Facebook (programul Community Leadership 2018) si numita una dintre cele mai de impact 100 de comunitati din lume. A organizat peste 250 de evenimente in cele 20 de comunitati locale din orase diferite. Prin campaniile dezvoltate a reusit sa ofere sprijin si acces la informatii mamelor din comunitate si, totodata, sa stranga cu ajutorul lor 1 milion de euro pe care i-a donat pentru diverse cauze umanitare, cum ar fi dotarea spitalelor pentru copii si a maternitatilor din Romania cu aparatura moderna.

 

Ela Craciun este mama a trei copii, blogger si inspiratie pentru multe femei. Autoarea blogului www.elacraciun.ro si a volumelor „9 luni fara griji”, „12 luni fara griji” si „365 de mese fara griji”, prezentatoare a emisiunii de lifestyle si viata sanatoasa „Numai de bine” de la Antena 3 si influencer cu peste 300 de mii de abonati pe retelele sociale. A inceput sa scrie dintr-o nevoie personala de a gasi raspunsuri la propriile intrebari, iar ulterior a descoperit ca detine o resursa pretioasa de informatie, pe care alti parinti nu o au la indemana: accesul rapid la medici si specialisti. Prin continutul pe care il promoveaza, Ela aduce informatia verificata de specialisti mai aproape de parintii care nu o pot obtine atat de repede atunci cand au nevoie de ea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s