Cum te descurci cu provocările de familie fără ajutor extern?

Misiuni pentru părinți continuă la IKEA Pallady!

Misiuni pentru părinți este un proiect de tip atelier pentru părinți, desfășurat de Itsy Bitsy în parteneriat cu IKEA Pallady, în cadrul căruia invitații speciali discută despre tematici ce vizează sănătatea fizică și emoțională a familiei.

Alături de psihologi și experți în parenting, medici, avocați, profesori, specialiști din diverse domenii și persoane publice, părinții au ocazia să afle cum pot gestiona cât mai bine relația cu cei mici și cum pot găsi soluții la provocările pe care le presupune creșterea copiilor.

Temele atelierelor sunt extrem de diverse și de generoase și vizează sănătatea fizică și emoțională a familiei, iar întâlnirile se desfășoară în ultima joi a fiecărei luni.

În 2022, părinții au avut ocazia să se întâlnească, în cadrul proiectului, cu Tily Niculae, Sofia Frunză, Atena Boca și Ela Crăciun.

În 2023, Misiunile pentru părinți continuă cu noi întâlniri valoroase, alături de specialiști și persoane publice îndrăgite.

Luna aceasta, joi, 30 martie, între orele 18:00-19:00, la Cafeneaua Suedeză din IKEA Pallady, vă invităm să luați parte la un dialog onest și relaxat alături de Robert Diaconeasa (DaddyCool) despre cum te descurci cu provocările de familie fără ajutor extern.

Robert Diaconeasa este jurnalist, om de televiziune și expert în comunicare, cu 19 ani de experiență în industria media. Activitatea sa online și offline se concentrează mult în jurul familiei, alături de care se implică în foarte multe proiecte care au la bază educația.

Că vorbim despre citit, despre responsabilitatea față de mediu, de acțiuni caritabile pentru copiii din medii defavorizate, Robert este un reper în industrie, proiectele sale având un impact pozitiv real pentru mai mult de 10.000 de copii din România.

Iubește copiii și pune accent pe inteligența lor emoțională, pornind chiar de la nevoile propriilor copii, mergând până la cei din toată România, pe care vrea să îi învețe cât de important este să își identifice emoțiile, să le înțeleagă, să le dea curs și să le folosească spre a deveni varianta lor cea mai bună.

Crede că un copil dezvoltat emoțional are sanse mai mari să își urmeze visurile, să aibă curaj să încerce și să reușească orice își propune, tocmai de aceea este co-fondatorul turneului motivațional „Eroul Din Tine”, prin care combină muzica, dansul, acrobația, teatrul și magia, într-un spectacol unic în România, menit să le dea avânt tuturor copiilor din România care au un potențial enorm, dar cărora nu le deschide nimeni aripile.

Atelierele Misiuni pentru părinți se desfășoară cu participare fizică la Cafeneaua Suedeză din magazinul IKEA Pallady, gratuit, conform calendarului, în limita numărului de locuri disponibile.

Vă puteți înscrie la conferințele cu tematici diferite ce au loc în ultima joi a fiecărei luni accesând linkul de AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s