Boli influentate de vremea rece

Exista meteorosensibilitate? Da, asta inseamna ca se declanseaza o serie simptome neplacute la nivel respirator, cardio-vascular, osteo-articular si psihic odata cu schimbarile vremii. Variatiile de presiune si temperatura schimba starile psihice frecvent si starea de sanatate.

Nu doar persoanele in varsta sunt afectati de fenomenele meteo, ci si tinerii. Ne dor articulatiile, scade mobilitatea? Putem intampina aceste probleme cu antiinflamatoare, omega 3 si bai calde cu sare.

Despre bolile influentate de vremea rece ne povesteste Ruxandra Constantina, medic de familie, competenta in apifitoterapie la Traieste sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s