Calatoreste de-a lungul Pacificului alaturi de „Vaiana” in cel mai nou film Disney!

Studiourile Walt Disney Animation prezinta „Vaiana”, o aventura extraordinara de animatie, despre o adolescenta indrazneata care pleaca pe mare intr-o misiune, pentru a-si demonstra ca poate fi un maestru al descoperirilor de noi locuri si a indeplini misiunea stramosilor sai. Pe timpul calatoriei sale, Vaiana il intalneste pe maretul semi-zeu Maui. Impreuna, vor traversa oceanul intr-o calatorie plina de actiune, pe timpul careia vor intalni creaturi feroce enorme si situatii imposibile.

Filmul „Vaiana” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 25 noiembrie 2016, in format 2D & 3D, varianta dublata.
„Vaiana este fiica in vârsta de 16 ani a conducatorului Motunui”, spune regizorul Ron Clements. „Este curajoasa, hotarata, miloasa si foarte inteligenta. Are o atitudine de tipul «niciodata sa nu spui niciodata» si o conexiune extrem de profunda cu oceanul.” Iar regizorul John Musker adauga: „E nelinistitor si de neinteles pentru ea de ce poporul ei nu merge dincolo de reciful care le inconjoara insula, cu atât mai mult cu cat ea a fost atrasa de ocean intreaga ei viata.”

MOANA’S MISSION — Maui (voice of Dwayne Johnson) may be a demigod—half god, half mortal, all awesome—but he’s no match for Moana (voice of Auli‘i Cravalho), who’s determined to sail out on a daring mission to save her people. Moana's first challenge is convincing Maui to join her. Directed by Ron Clements and John Musker, produced by Osnat Shurer, and featuring music by Lin-Manuel Miranda, Mark Mancina and Opetaia Foa‘i, “Moana” sails into U.S. theaters on Nov. 23, 2016. ©2016 Disney. All Rights Reserved.

Filmul este regizat de echipa renumita formata din Ron Clements si John Musker care au mai regizat si „Mica Sirena”, „Aladdin”, „Printesa si Broscoiul”, si produs de Osnat Shurer, care este cunoscut pentru „Lifted” si „One Man Band”.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s