Antibiotice clasice sau naturale?

 

Folosite corect, antibioticele au reprezentat un succes enorm al medicinei, in anii 1900. Antibioticele au salvat si continua sa salveze vieti! Folosite in exces insa, antibioticele se pot transforma din prieten, in dusman. Care pot fi efectele abuzului de antibiotic?

Antibioticele trateaza infectiile, dar nu e bine sa le luam dupa ureche, ci numai la recomandarea doctorului. Antibioticele pot deveni periculoase, daca le luam nejustificat si pe term lung.

Despre antibiotice clasice si naturale, aflam la “Traieste sanatos cu Simona”, de la Ruxandra Constantina, medic de familie competenta in apifitoterapie.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s