Semnele de dezvoltare cognitiva

Copiii au nevoie de atentie si de incurajare. E bine sa ne jucam cat mai mult cu cei mici pentru a le dezvolta deprinderile cat mai repede. Sa-i incurajam sa ghiceasca obiecte, mai ales cand sunt in perioada de explorare si sunt foarte curiosi. Astfel ei  invata usor, usor.

Chiar daca unoeri noi, parintii, nu avem rabdare suficienta, fiind cu multe griji si preocupari pe cap, e necesar sa ne facem timp si pentru copilul nostru.

Anca Serea, mama a 5 copii si prezentator TV, ne povesteste din experienta ei de mama care sunt semnele de identificare ale inteligentei cognitive.

 

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s