Aventuri Fara Pereche: S-a descoperit misterul disparitiei sosetelor!

Aventuri Fara Pereche: S-a descoperit misterul disparitiei sosetelor!

AVENTURI FARA PERECHE, O ANIMATIE PENTRU INTREAGA FAMILIE; DIN 27 APRILIE LA CINEMA!

Este cineva caruia nu i-a disparut niciodata vreo soseta din pereche?

Unde se duc sosetele cand noi nu le mai dam de urma sau mai bine zis cine oare ne sterpeleste sosetele si ne lasa mereu perechile desperecheate?

Daca v-ati pus macar o singura data aceasta intrebare, ei bine, puteti afla in sfarsit si raspunsul.

Mancaciosii de sosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru disparitia sosetelor. Ei mananca doar cate o sosetă, lasand perechile… desperecheate. Viata acestor mici personaje este o aventura continua. Le trebuie curaj sa gaseasca o familie cu multe sosete sa invete sa traiasca cu oameni prin preajma. Iar eroii nostri nu duc lipsa de curaj! Mai ales atunci cand unul de-al lor incepe sa incalce reguli punandu-i pe ceilalti in pericol si, ca un facut, un batran om de stiinta e decis sa le dea de urma.

Reguli care trebuie respectate de mancaciosii de sosete:

  • Sa manance doar o soseta din pereche.
  • Sa stea aproape de oameni, dar nu prea aproape.

Filmul de animatie AVENTURI FARA PERECHE va rula in prima saptamana in peste 35 de sali de cinematografe din intreaga tara, dublat sau subtitrat in limba romana (in funtie de decizia fiecarui cinematograf) si este recomandat atat copiilor cu varsta de peste 4 ani, cat si parintilor si tuturor celor care au cautat macar o data in viata o soseta lipsa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s