Andrei Cotirlan – Miorlaitorul invingator

Andrei Cotirlan si mama lui, Miorlaitorii, sunt prieteni dragi ai echipei Itsy Bitsy FM, inca de la inceputurile radioului. Iata ce inseamna pentru ei prietenia cu Itsy Bitsy.

Andrei, poreclit si „Pisoiul Vesel”, a crescut alaturi de radio Itsy Bitsy. Avea doar 4 anisori cand ne-a descoperit, iar de atunci a ramas prietenul nostru pe vecie.

Pentru el, joaca a fost o cale foarte importanta de a invata si de a se dezvolta. Jucandu-se cu personajele de pe Itsy Bitsy FM, Andrei a invatat sa faca rime, sa povesteasca, sa cante, sa fie un bun prieten, sa se bucure de toate momentele si sa pretuiasca oamenii din jurul sau, sa infrunte greutatile si sa fie curajos.

Cea mai draga amintire a sa, legata de Itsy Bitsy FM, este cea in care a scris o poveste despre lupta sa cu Balaurul Informational si… a invins! Dar el povesteste cel mai bine aceasta experienta:

«Aveam opt ani cand m-am luat la tranta cu „Balaurul Informational”… Si ce lupta s-a mai dat… 

O sala de cinematograf plina ochi de copii si parinti. Eu, alaturi de mama si tata, undeva la mijlocul salii… Deodata, in linistea ce se asternuse pentru anuntarea castigatorului luptei cu „Balaurul Informational”, aud: „The winner is…” (sa fie oare…Balaurul???…).

Dar, oare de ce nu se duce pe scena castigatorul??? Poate pentru ca este foarte surprins… Sau… poate pentru ca sunt EU???…

A fost minunat… Emotiile m-au coplesit… Sa fiu acolo, pe scena, alaturi de cei pe care mi-i imaginam in fiecare zi, cu care ma jucam invatand si invatam jucandu-ma, pe 99.3FM… ITSY si BITSY!!!

Va doresc si voua o asemenea fericire!!!»

Se vede ca e un bun povestitor, nu-i asa? Emotiile sale sunt la fel de intense astazi ca si atunci, la fel de colorate in scris ca si in inima.

Pentru el, insa, bucuria nu era numai faptul ca iesise invingator, ci experienta in sine. Despre alte concursuri, el povesteste: «Uneori pierdeam dar, toate aceste lucruri mi-au imbogatit mintea si sufletul!»

Iar daca pentru Andrei Cotirlan Itsy Bitsy FM a fost, pur si simplu, magic, pentru mama sa, a fost o cale de a se dezvolta in rolul de parinte, cu ajutorul emisiunilor noastre. Era prezenta nu numai la Meditatii pentru parinti, ci si la emisiunile lui Itsy si ale lui Bitsy, unde facea echipa cu fiul sau (mai exact, echipa Miorlaitorilor).

Acum, Andrei este in clasa a sasea, dar continua sa ne asculte cu drag. Iar pentru viitor, el are o super dorinta, pe care speram sa i-o indeplinim:

«Radio ITSY BITSY va ramane aproape de inima mea totdeauna si mi-as dori ca, impreuna cu copiii mei sa reeditez „Joc pe echipe”, alaturi de dragii mei prieteni, ITSY si BITSY!»

Spiritul bun sa iti lumineze mintea si sufletul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s