3 filme cu animale de companie

Daca inca ai dubii daca sa aduci sau nu in casa ta un animal de companie, poate urmatoarele filme te vor convinge de ce este o idee buna sa adopti un sufletel.

Poate iti este teama sa aduci un nou membru in familia ta. Pana la urma, un animal de companie este o responsabilitate in plus, costuri si sarcini. Pe de alta parte, copilul tau iti face promisiuni peste promisiuni ca va avea cea mai mare grija de orice ii aduci in casa, doar sa aiba un prieten nou de joaca.

Daca te afli in aceasta situatie, inainte de a lua orice decizie, iti recomand sa faci urmatorii pasi: vorbeste cu veterinari si oameni care deja au animale de companie, citeste articole de specialitate si cauta metode de a-i arata copilului tau tot ce presupune a avea un animal de companie, cu bune si cu rele.

Un mod de a face asta este prin filme. Iata cateva idei de filme cu animale de companie aici:

  • Beethoven (1992)

Cred ca multi dintre cei care sunt parinti acum au crescut cu acest film. Pentru acesti oameni, orice St. Bernard este Beethoven (asa cum, bineinteles, orice Collie este Lassie).

Filmul este o comedie care prezinta ce inseamna sa cresti un caine de talie mare – darama lucruri, murdareste casa, este balos, dar, in acelasi timp, este iubitor si loial si isi ajuta familia la nevoie. Aceste aspecte sunt atat de bine conturate, incat actiunea filmului pica in plan secundar. Iar daca iti place aceasta comedie si nu vrei sa se mai termine vreodata, poti sta linistit/a pentru ca mai sunt inca sapte urmari!

  • Marley & Me (2008)

Atentie! Daca nu ai vazut acest film si vrei sa i-l arati copilului tau, ma simt obligata sa iti stric putin finalul (sa dau un spoiler): Marley & Me are un sfarsit trist. Daca inca nu vrei sa iti expui copilul la scene dificile, iti recomand sa mai astepti putin.

Pe de alta parte, stim bine ca orice inceput are si un sfarsit si ca o viata de caine nu este extrem de lunga. Dar nu asta conteaza. Importante sunt momentele petrecute impreuna. Exact asta ne arata si filmul Marley & Me.

  • The Secret Life of Pets (2016)

Te-ai gandit vreodata ce fac animalele atunci cand stapanii lor nu sunt acasa? Asta au incercat sa isi imagineze creatorii animatiei The Secret Life of Pets. Filmul prezinta un „razboi” intre animalele de companie cu stapani si cele care au fost abandonate. De asemenea, vei putea vedea comportamente specifice animalutelor de companie, intr-un cadru extrem de haios.

Animatia se va lansa abia in vara acestui an. Pana atunci, insa, te las cu un trailer.

Ce alte filme cu animale de companie mai stii? Spune-ne aici.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s