Stagiunea Tandarica Altfel – program educational

Teatrul Tandarica da startul la Stagiunea Tandarica Altfel – o serie de intalniri si sesiuni interactive, ce ofera acces copiilor si parintilor la informatii utile pentru dezvoltarea unui comportament rational si echilibrat.

Sesiunile interactive se vor desfasura in perioada martie – mai 2016 si abordeaza teme de interes general, de la insusirea unui comportament preventiv, pana la terapia cu animale de companie, sustinute de profesionisti in domeniile respective.

Prezentarile au loc in fiecare weekend, de la ora 11:00 si dureaza 15 minute, dupa care urmeaza spectacole.

Stagiunea Tandarica Altfel este un program manifest pentru educarea copiilor prin cultura, informatie si divertisment. S-a nascut din dorinta ca tanara generatie sa aiba toate cunostintele necesare pentru a se dezvolta armonios din punct de vedere intelectual, emotional, social si civic, si totodata sa fie pregătita sa reactioneze preventiv in orice situatie.

In acest weekend, copiii pot participa la:

  • sambata, 19 martie, de la ora 11:00 – intalnire cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), cu tema “PRIETENUL MEU POMPIERUL”, in care prezinta plutonier major Radu Maria Magdalena, urmata de spectacolul Croitorasul cel Viteaz;
  • duminica, 20 martie, de la ora 11:00 – intalnire cu Inspectoratul General al Politiei Romane, cu tema “COPILARIA IN SIGURANTA”, urmata de spectacolul Capra cu trei iezi.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Teatrului Tandarica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s