Afla ce spun vocile din mintea ta, in cel mai nou film Disney•Pixar – Intors pe dos!

Forum Film Romania aduce in tara mult asteptata animatie 3D Inside Out / Intors pe dos, de la Disney•Pixar, in varianta subtitrata, dar si dublata.

Regizorul Pete Docter („Monsters, Inc.”, „Up”), premiat cu Oscar, ne duce in cel mai minunat loc dintre toate – inauntrul mintii.

O poveste plina de emotie si Emotii

Emotiile acestea sunt precum niste voci din mintea noastra. Cand am inceput sa lucram la film, am privit in jurul nostru – la copii, prieteni, colegi – si ne-am dat seama ca fiecare are un temperament propriu. Toti avem perioade in care suntem fericiti sau tristi, dar unii oameni sunt pur si simplu veseli sau nervosi sau altfel. Riley este unul dintre acei copii fericiti. Astfel ca Bucuria trebuia sa fie prima Emotie care apare, iar ea are o relatie speciala cu Riley”, spune regizorul Pete Docter.

Maturizarea poate fi un parcurs cu hopuri, iar acest lucru nu reprezinta o exceptie nici pentru micuta Riley, in varsta de 11 ani, mai ales cand este dezradacinata de viata ei din Midwest, odata ce tatal sau incepe un job nou in San Francisco.

Asemeni noua, tuturor, Riley este ghidata de cinci EmotiiBucurie (Amy Poehler), Frica (Bill Hader), Furie (Lewis Black), Dezgust (Mindy Kaling) si Tristete (Phyllis Smith). Emotiile locuiesc in Sediu, centrul de control din interiorul mintii lui Riley, de unde o ajuta si o sfatuiesc zi de zi. Pe masura ce Riley si emotiile ei se straduiesc sa se adapteze la noua viata din San Francisco, dezordinea se dezlantuie. Iar cand Bucurie si Tristete sunt absorbite din greseala in adancurile mintii lui Riley – luand cu ele cateva amintiri fundamentale –, Frica, Furie si Dezgust sunt nevoite sa preia conducerea. Iar Bucurie si Tristete trebuie sa se aventureze prin locuri necunoscute – Memoria de Lunga Durata, Taramul Imaginatiei, Gandurile Abstracte si Productia Viselor – intr-o incercare disperata de a se reintoarce la Sediu si la Riley.

Plin de farmecul-semnatura al Pixar,Intors pe dos ne prezinta o minte plina de personaje memorabile, momente intense si umor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s